Gyerekszoba dekorációs ötleteket tudtok, akár saját fotóval?
Fenyő ágya van és egy fenyő komódja, 12 nm-es szobája, fehérek a falak. 2,5 éves és kislány.
Ilyen ágya van:
Ilyen a komódja:
Középen egy nagy Micimackós szőnyeg van.
Ruhás szekrényt nem akarunk, mert beépített szekrényeink is vannak a folyosón,csak polcos-fiókos tárolót a játékainak és a falra polcot.Ezekről is rakhattok be képeket.
Milyen dekorációs ötletet tudok, falra vagy dísznek a szobájába. Micis képek vannak a falon és pár falmatrica, (de ezeket leszedném).
Előre is köszönöm!

válasza:Gipszkép szalvétatechnikával.
Nekünk az egyik falon 4 kép van (Micimackós, de mind más), szerintem nagyon feldobja.
Google-ba (képkereső) beírod, találsz párat, hogy mégis milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Tetszik vagy nem? Miért?
Én 43F,a fiam 19.Régóta,13 éve nevelem nagyjából egyedül.Hogy az Anyja hol van,meg miért az most mellékes. Már kisebb korában észrevettem nála egyfajta linkóci hajlamot,a tanulásban,az otthoni dolgokban,és különböző apró jelekben kezdett tükröződni ez.Egyedüli...
nincs ötletem készült már rengeteg mézeskalács házikó szépen becsomagolva celofánba a tanítónéni által. Tavaly még nem volt nálunk
Havi 300-350ezer forintunk van egy hónapban,jár majd nekem a tgyás/gyed, viszont a közeljövőben esélyünk sincs saját lakásra,mert én nem akarom magas hitelre adni a fejünket az tuti. Kis esküvőt nem szeretnénk,viszont most inkább a babára és a jövendő lakásra...
Egy éves kislányomat szeretném a saját szobájába költöztetni. Nem tudom érdemes lenne-e megpróbálni mert éjszakánként szopizik még. Minden féle ötletre, tanácsra kiváncsi lennék. Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!