Nem saját lakásban élő gyerekesek, hogy éltek?

válasza:

válasza:Háát, van, hogy a hó vége már nagyon szűkös. :(
Havonta félretenni nem tudunk, de van félretett pénzünk. (ami egy összegben jön, azt mindig elrakjuk)
A férjem nevén van egy ház, de nincsenek millióink felújítani, mert sajnos olyan rossz állapotban van. Úgyhogy marad az albi még egy jó darabig.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Hol is kezdjem? Kisebbik Lányomat 2011.07.30.-án szültem. Sajnos utána gyermekágyi pszichózist kaptam, 2 x 2 hónap a Szt. János Kórházban voltam és ez idő alatt elvette a Gyámügy a Gyermekeimet és Édesanyámnál helyezte el. Párom, a Lányaim Édesapja...
Ha igen,hogyan? Vagy hosszútávon is albérletbe terveztek?
Fenyő ágya van és egy fenyő komódja, 12 nm-es szobája, fehérek a falak. 2,5 éves és kislány.Ilyen ágya van: Ilyen a komódja: Középen egy nagy Micimackós szőnyeg van.Ruhás szekrényt nem akarunk, mert beépített szekrényeink is vannak a folyosón,csak polcos-fiókos...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!