Albérletbe gyermeket vállalók, sikerült azóta saját lakást/házat vennetek?

válasza:

válasza:2,5 és 1 évesek a gyerekek, albérletben vagyunk, és nem is tervezek saját lakást venni. Hitelt semmiképp nem vállalnék, csak úgy, ha a lakás árának minimum a 70 százaléka megvan. Erre elég csekély az esély, de kitartóan lottózok :)
De engem ez nem nagyon zavar, elég nyughatatlanok vagyunk, gondolunk egyet, és már költözünk is máshova. Ez saját lakással már kicsit neccesebb lenne.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi albérletben lakunk a párommal és mindketten nagyon szeretnénk gyereket már amióta az eszünket tudjuk és most hogy egymásra találtunk még jobban vágyunk rá. Én most fejeztem be a főiskolát, remélhetőleg szeptembertől munkát is találok. A párom vállalkozó és egész jól...
Párommal ossze szeretnénk jovore koltozni. Én 5 éve dolgozom, a barátom pedig most májusban kezdett. O mindenképpen albérletbe szeretne menni, mert egyrészt félretett pénze nincs, és a szulei sem tudnának segítani. Nekem van spórolt pénzem, jól keresek, kolcsont is...
Hozzátenném nem vagyok rosszba anyóssal csak szeretném ha külön lennénk és ha egyedül szeretnék lenni akkor ne keljen kerülgetni még egy testvért is, hogy ha kedvem tartja meztelenül is végig tudjak szaladni a szobán fürdés után, anélkül hogy minden wc re menetelkor...
Tulaj nem engedi, hogy bejelentkezzünk. Nagyon gyorsan kellett albérletet találnunk, ezért ez egy kényszer megoldás volt.
A páromnak a pénz a kifogása, hogy nem akar fenntartani egy albérletet, amikor így kényelmesen eléldegélünk. De én nem bírom ezt már sokáig. De félek, ha lépek, akkor ő nem jön utánam... :-(
Hány évesek voltatok ekkor? Tervezett volt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!