Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesen, mennyi havi...

Hány évesen, mennyi havi bevételre vállaltátok az első babát? Saját (hitelmentes) lakásba? Házasok voltatok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
33/N, 38/F, saját lakás, autóhitel (28.000), házasok voltunk, GYED 66.000 volt, férjem nettója 210.000 volt. (előtte 3,5 évig próbálkoztunk, végül inszeminációval fogant a fiunk).
2013. jan. 15. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
24/N és 25/F. Mindig is fiatal szülők akartunk lenni. Össz. bevételt pontosan nem tudok írni, hivatalosan kettőnk fizetése 200ezer ft volt, de páromnak minden héten csurran-cseppen. Albérlet, egy személyi kölcsön, félretett pénz mellett. Nem vagyunk házasok. A babának mindene meglesz, nem aggódunk, hogy "így" vállaltuk.
2013. jan. 15. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:

4 éves házasok voltunk, de akkor még a szülői házban laktunk, mikor az első baba született. Nem volt semmi hitelünk, egy olcsó autónk volt. Én 25, a férjem 26 éves volt.

Havi bevételünk GYED volt, ami alig volt több akkor a GYES-nél és a férjem fizetése, ami akkor volt átlagosan 70.000 Ft. Ez 13 évvel ezelőtt volt.

2013. jan. 15. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt,hogy úgy jött a baba tervezés nélkül,hogy mindketten főiskolások voltunk,és amellett dolgoztunk 20F,21L. Mikor megszületett apukám lakásába költöztünk amit már nem használt felújítottuk,rendbe hoztuk,kifestettük.Nincs hitelünk,de van autónk kb 180-200ezer volt bevétel,úgy hogy gyakorlaton voltam amiért kaptam fizetést,most munkát keresek remélhetőleg utána is ekörül lesz a bevételünk.kisfiunk születése előtt volt a polgári esküvőnk a templomira még gyűjtünk,fiunk lassan 2 éves.
2013. jan. 15. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
2 éve voltunk házasok! Saját, hitelmentes ház, kocsi, kb. 280 ezer összbevétel! Én 28, férjem 29!
2013. jan. 15. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 30,párom 35,akkor 5 éve együtt,abból 2 éve házasok voltunk.Páromnak nettó 200,nekem max gyed.Albiba,de jókora megtakaritással (direkt nics saját lakásunk,nem ez álmaink városa)
2013. jan. 15. 14:36
 7/8 anonim válasza:

Nálunk 29/N, 30/F, apa: 150 nettó(+ másodállás olyan 60), én 65 Gyedet kapok most, akkor valamivel több TGYÁS volt. Van lakásfelújítási hitelünk, volt autóhitel, van Diákhitelem.

7 éve vagyunk együtt ebből 1 éve házasságban.

A lakás saját. :-)

2013. jan. 17. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi 27/L, 27/F, házasok még mindig nem vagyunk, de mindkettőnknek van saját tehermentes lakása, én még fizetem a diákhitelt, az én fizetésem szabadúszóként 200-300 ezer ft (ennek kb. fele munkát végig és baba mellett is tudom csinálni), a páromé szintén 200-300 ezer között mozog.
2013. nov. 8. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Hány évesen vállaltátok az első babátokat?

Saját lakásba/házba érkezett? Mennyi havi bevételetek volt ekkor?

Az első babátokat milyen körülmények közé vállaltátok?

Házasok voltatok, mióta? Mennyi volt a bevételetek? Saját ház/lakás, vagy albérlet? Hány évesen? Szerintetek jó volt ez így? Köszönöm!:)

Mennyi bevétellel vállaltátok az első babát?

Illetve mennyi pénzből éltek hárman? Ebből mennyi ami marad, ha minden ki van fizetve?

Milyen körülmények közé vállaltátok az első babát?

Házasok voltatok, vagy nem? Albérlet/saját lakás? Mennyi volt a havi bevételetek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!