Hány évesen vállaltátok az első babátokat?

válasza:

válasza:Én 22 éves vagyok most várjuk a babát.Albérletben vagyunk,a párom keres kb 120.000ft-ot plusz amit én kapok.
16hkm

válasza:33, saját lakásba jött és kb 250 ezer volt a kettőnk keresete.
36 voltam amikor a tesó született

válasza:

válasza:27 voltam mikor született, még anyuéknál laktunk, bevétel kb 200.000 Ft volt a kettőnké együtt.
29 voltam mikor az ikrek születtek, akkor már egy éve a saját házunkban laktunk

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Házasok voltatok, mióta? Mennyi volt a bevételetek? Saját ház/lakás, vagy albérlet? Hány évesen? Szerintetek jó volt ez így? Köszönöm!:)
Az első terhességem a 36. héten toxémiával végződött. Sürgősségi császár lett a vége, de szerencsére más baj nem lett! Lassan jó lenne ha jönne a tesó, de mindenki azt mondja, hogy a második terhesség alkalmával hamarabb alakulnak ki a tünetek és megúszni nem...
Illetve mennyi pénzből éltek hárman? Ebből mennyi ami marad, ha minden ki van fizetve?
Házasok voltatok, vagy nem? Albérlet/saját lakás? Mennyi volt a havi bevételetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!