Ha rápisil egy kisbaba (9 hónapos) az ágyneműre, a büdös lesz?
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 22:36
1/10 anonim válasza:
jézusom ezt komolyan kérded?
persze hogy igen,szedd el és mosd ki..
nem kell ahhoz kisbabának lenni hogy büdös legyen vmi ha rápisil valaki.
2/10 A kérdező kommentje:
nagyon keveset pisilt, apósom kiverte a hepajt, hogy úristen, büdös lesz az ágynemű.....
2013. márc. 23. 22:43
3/10 anonim válasza:
A vizelet önmagában nem büdös, a felnőtté sem. Attól lesz szaga, hogy baktériumok elkezdik bontani. De azér a pisis ágyneműt le kellene cserélni, szerintem is.
4/10 wartburg353s válasza:
Én nem vártam meg, hogy büdös lesz-e, rögtön lecseréltem.
5/10 anonim válasza:
apósnak igaza van. igen, büdös lesz. ki kell mosni.
6/10 anonim válasza:
Igaza van apósodnak. Ha pisis lesz az ágynemű (tökmindegy, hogy baba pisitől vagy felnőttétől), azt ki kell mosni. Elég gáz, hogy van olyan, akinek ez nem egyértelmű...
7/10 anonim válasza:
Ha büdös nem is lesz,akkor sem mondható már tisztának az ágynemű,sem olyannak ami egy gyermek alá való lenne.
Szerintem is cseréld ki!
8/10 anonim válasza:
jaj atya úr isten!most ez komoly?ha büdös ha nem, le kell cserélni mert kisgyerek alá (sőt felnőtt alá sem) való pisis ágynemű!!!!
9/10 anonim válasza:
Azért vicces a lepontozás, nem érdekel a százalékom, szóval nem azért, hanem elképzelem ahogy a kérdező fortyog a válaszokon, hogy egyes elvetemültek képesek lennének lecserélni a pisis ágyneműt, és ezerrel nyomkodja a piros kezeket a pisiszagú ágyán :D
10/10 anonim válasza:
Szerintem ha rápisil egy kisbaba kikell cserelni, meet a bacik elszaporodhatnak rajta zért kesz büdös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!