Most akkor hogy is van ez? Járna nekem az ingyenes oltás (újinfluenza), mégsem kapom meg, mert nincsen és állítólag nem is lesz a körzetiorvosnál.
Nem gondolom, hogy azt kéne szidni, aki megkapta az ingyenes oltást. Ami egyébként sem a Tiéd, mert nem névre szól. Ha kicsit előbb gondolkodtok, hogy kitaláljátok mi legyen, akkor még simán jutott volna Nektek is oltóanyag!
A másik pedig, hogy az orvosnak ilyenkor rendelnie kéne még egy adagot. Az enyém ezt tette.
Én vagyok a Dunaharasztis!!!!
Ma voltam és itt van ingyenes oltás, meg is kaptam reggel, holnap a férjem is megkapja.
Üdv
Sziaszto!
Na felhívtam az ÁNTSZ-t. Olyan nics, hogy akinek ingyen jár ne kapja meg ingyen. A háziorvos köteles rendelni, aennyiben igény van rá. Én szerdán megyek, igaz ehhez kellett az ÁNTSZ segítsége, de ha jár, hát nem fizetek érte.
Én azt mondom inkább fussatok egy két kört, nagyon aranyosak voltak az ántsz-nél, pedig 3 emberrel is beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!