Hogy mondjam el a páromnak hogy milyen nemű babánk lesz? Jó ötlet?
Figyelt kérdés
Ötletes módon szeretném. Eddig azt találtam ki hogy boritékba tettem egy rózsaszín kiszoknit egy "kislány érkezett" képeslappal és ráírtam a borítékra, hogy apának. Van valami szép kislányos idézetetek vagy jobb ötletetek? :) Minden ötletnek örülnék!2014. máj. 5. 15:21
1/8 anonim válasza:
en becsomagoltam egy rózsaszinű rugdalodzot...kék szinü csomipapirba ;)
3/8 anonim válasza:
Az első nagyon jót mondott a rózsaszínt rakd egy kék borítékba vagy amibe akarod csak az a lényeg hogy kékbe legyen a rózsaszín.!:)
4/8 anonim válasza:
pasikról beszélünk... : fogalma sem lesz miért kap ajándékot... tehát: baromira nem fog foglalkozni azzal, hogy amit kap, milyen színű csomagoló papírban van... tehát, egyáltalán nem veri át ezzel :) de alapból a pasik a csomagolópapír színéből az égvilágon semmire nem gondolnak... csak egy csomagoló amit le kell tépni :D
5/8 anonim válasza:
válaszolok is: szerintem aranyos amit kitaláltál... elég ennyi :)
6/8 anonim válasza:
Vegyél neki ajándékba egy ilyet:
Ez uniszex, úgyhogy akar te is felveheted, de ne szólj neki, várd meg míg magátol észreveszi.
7/8 A kérdező kommentje:
Végül a boritékot becsomagoltam kék csomagoló papírba(ami volt otthon). Átadtam erre miközben bontja "tudtam hogy fiú lesz..."- boritékban látja a rózsaszínt- "nem, b...meg lány, na mindegy még úgysem biztos"! Szóval bejött a kék! :) Nagyon fiút akart de már kezd áthangolódni! :) kösz mindenkinek!
2014. máj. 6. 11:59
8/8 anonim válasza:
köszi hogy megirtad!!!!!!első voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!