Akinek nincs semmilyen segítsége, hogy oldja megy hogy odaérjen a bölcsibe, oviba normális időben?
úgy látom, hogy nem egyedi a problémám :((
nekem a babyszitterrel nincs bajom arra a fél-1 órára, amíg hazaérek, de a család - akinek ugyan semmi köze hozzá - még a gondolattól is rosszul van...persze én is örülnék, ha nem idegen menne érte, de hónapok óta ez az első normális interjúm...meddig mondhatok még nemet? főleg a mai világban :(
Már bocs, de ha a család nem tud segíteni, ne is szóljon bele. Annyi olyan anyukát ismerek, hogy azért nem vállal állást, mert úúúr isten , hogy oldom meg. Ez az élet rendje, én tutira elvállalnám a mai világban. Esetleg anyukákat körbekérdezhetsz, hogy bartellba tudtok-e egymás gyerekire vigyázni.
Nekem van egy anyuka, akivel megbeszéltem, ha a bébiszitter épp beteg vagy nem ér rá, akkor ő viszi az én gyerekeimet is. Viszont, mikor úgy esik neki három hetente 2 éjjel, hogy a férje is és ő is éjszakás, akkor itt alszanak az ő gyerekei is. Nekem sem öröm, neki sem, de a kényszer rávisz és a lényeg, hogy kölcsönös!!
Egész biztos, hogy nem engedném anyámat beleszólni!
Ez kemény..Nem is kérdeztek mást? Miért nem mondtad, hogy ilyen esetre van bébiszitter? Legközelebb légy magabiztosabb!!
Na ezért megyek vissza az eredeti munkahelyemre, bevállalva a napi 3 óra utazást és a bébiszittert. Bízom benne, ha egy évig a munkámmal bizonyítom, hogy jó munkaerő vagyok, akkor könnyebb lesz lépni, mintha még egy évet itthon maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!