Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nincs semmilyen segítsé...

Akinek nincs semmilyen segítsége, hogy oldja megy hogy odaérjen a bölcsibe, oviba normális időben?

Figyelt kérdés
Nagy munkakeresésben vagyok, de mindenütt 8 órára keresnek embert, ami jó esetben 4-ig, de inkább 5-ig tart. Már pár interjút elbuktam azzal, hogy "oda kell érnem a gyerekért a bölcsibe". Persze nem érdemes eltitkolni, nem is akarom, de ha tudnék valami jó megoldást, akkor esetleg esélyem lenne egy normális munkahelyre. Nagyszülők messze, apa este ér haza...Bölcsiből eddig elhoztam 4-kor, gondolom ez az idő picit hosszabbítható.Nehéz kérdés
2014. máj. 6. 23:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

úgy látom, hogy nem egyedi a problémám :((

nekem a babyszitterrel nincs bajom arra a fél-1 órára, amíg hazaérek, de a család - akinek ugyan semmi köze hozzá - még a gondolattól is rosszul van...persze én is örülnék, ha nem idegen menne érte, de hónapok óta ez az első normális interjúm...meddig mondhatok még nemet? főleg a mai világban :(

2014. máj. 7. 08:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ha a család nem tud segíteni, ne is szóljon bele. Annyi olyan anyukát ismerek, hogy azért nem vállal állást, mert úúúr isten , hogy oldom meg. Ez az élet rendje, én tutira elvállalnám a mai világban. Esetleg anyukákat körbekérdezhetsz, hogy bartellba tudtok-e egymás gyerekire vigyázni.

Nekem van egy anyuka, akivel megbeszéltem, ha a bébiszitter épp beteg vagy nem ér rá, akkor ő viszi az én gyerekeimet is. Viszont, mikor úgy esik neki három hetente 2 éjjel, hogy a férje is és ő is éjszakás, akkor itt alszanak az ő gyerekei is. Nekem sem öröm, neki sem, de a kényszer rávisz és a lényeg, hogy kölcsönös!!

Egész biztos, hogy nem engedném anyámat beleszólni!

2014. máj. 7. 08:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Az odaérés még ment is valahogy,az már kevésbé,hogy nem volt kire hagyni betegség esetén.Ki is rúgtak :(
2014. máj. 7. 09:10
 14/20 A kérdező kommentje:
ezért örülnék, ha ez sikerülne, mert itt a már aránylag lazább és mivel közalkalmazotti, talán a betegség sem olyan vészes...bár az asztmára hajlamos gyerekem a telet végigszenvedte itthon...azzal nem tudom mi lesz :(
2014. máj. 7. 09:21
 15/20 A kérdező kommentje:
a nyár aránylag lazább
2014. máj. 7. 09:21
 16/20 A kérdező kommentje:
megoldódott.....1. kérdés a gyerek volt...abban a pillanatban nem jutott eszembe hazudni egy nagymamát...így buktam :(
2014. máj. 8. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez kemény..Nem is kérdeztek mást? Miért nem mondtad, hogy ilyen esetre van bébiszitter? Legközelebb légy magabiztosabb!!

Na ezért megyek vissza az eredeti munkahelyemre, bevállalva a napi 3 óra utazást és a bébiszittert. Bízom benne, ha egy évig a munkámmal bizonyítom, hogy jó munkaerő vagyok, akkor könnyebb lesz lépni, mintha még egy évet itthon maradnék.

2014. máj. 8. 18:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Ki volt az az idióta, aki lepontozott azért, mert nálunk 16/30-ig oda kell érni az oviba?! Jesszusom! A szülőin külön kihangsúlyozták!
2014. máj. 10. 15:09
 19/20 A kérdező kommentje:
lehet, hogy mégis sikerült...iszonyatosan izgulok...ha felvesznek, akkor sos keresnem kell segítséget, aki elhozza 5-kor a bölcsiből és ha beteg, akkor vigyáz rá
2014. máj. 13. 12:48
 20/20 A kérdező kommentje:
nálunk 5 óra van megadva, de valójában 4-kor lényegében mindenkit elhoznak :( és az én picim is addig bírja
2014. máj. 13. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!