Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen hülye egy szülő?

Hogy lehet ilyen hülye egy szülő?

Figyelt kérdés
A bölcsődében az egyik kisgyereket Káinnak hívják....
2014. máj. 8. 16:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Adolf se tetszik, de ilyen nevű kisgyerekkel meg nem találkoztam.

Amúgy mindenkinek szíve joga ugy nevezni a gyereket, ahogy akarja, de azert ez a Káin kicsapta nálam a biztosítékot.

2014. máj. 9. 07:53
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Lehetne ezzel az erővel Júdás is :) Nem is hiszed, milyen sok ember nem foglalkozik sem a jelentéssel, sem a név előéletével, ha a hangzás tetszik neki. Én nagyon-nagyon sokan büszkén hangoztatják is, hogy őket bizony ennyire meg ennyire nem érdekli, hogy másoknak hogy tetszik a gyerek neve. Csak arra nem gondolnak, hogy ezzel a névvel a gyerek él majd, nem pedig ők. Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés :)
2014. máj. 9. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Mi vetettük el az Adolfot, bár mi is a Kósa L Adolfra gondoltunk elsősorban (szomorú. hogy ilyen a világ, és neveket ítélünk meg), de hasonló megfontolásból, mint amit az előttem szóló említett, a gyerek érdekeire gondoltunk. Lehet, hogy nekünk tetszik, de nem minket fognak cikizni, hanem szegény gyerkőcöt. Most éppen keresgélünk új fiúnevet. :)
2014. máj. 9. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem neveket ítélünk meg, ennek nem is lenne értelme, viszont az asszocióciók nem akaratlagosak, így óhatatlanul megtörténnek
2014. máj. 9. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
miért foglalkozol más szülő gyerekének a nevével? jézusom de felidegesítenek az ilyen kibeszélős emberek. te voltál az a típus a gimiben akiben senki nem bízott mert mindenkit kibeszéltél a háta mögött, mi? szerintem mindenki a saját dolgával törődjön, vagy keressen valami elfoglaltságot hogy ne unatkozzon ennyire...
2014. máj. 10. 13:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Huh, utolsó, rosszul aludtál? Tudod nem tud a gyerek neve észrevétlen maradni, plane, ha anyuka mellettem öltözteti szerencsétlent es 10 perc alatt ötvenszer mondja ki a nevét....
2014. máj. 10. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

nem azt mondtam hogy baj hogy nem tetszik (én sem nevezném így az enyém), de hogy veszed a fáradtságot, hogy még egy fórumra is feljössz miatta és idegeneknek panaszkodsz róla nyilvánosan? valami fájdalmat okozott neked azzal hogy így nevezte el az szerencsétlen a gyerekét?

ezért kérdezgetik szerencsétlen kismamák itt a fórumon hogy hogy nevezzék el a gyereket, mert a hozzád hasonlók miatt félnek hogy idegenek mit szólnak majd hozzá..

2014. máj. 11. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!