Elektromos fogkefét használ valaki kisgyereknél?
2 és fél évesen szerintetek még korai? Úgy érzem, a sima fogkefével nem tudom elég hatékonyan megmosni a fogát. Először ő "mossa" mindig magának, utána én próbálom átsikálni, de úgy érzem nem lesz tökéletes, nem férek hozzá rendesen, stb.
Van valakinek tapasztalata ezzel?
A saját fogamon sokkal hatékonyabbnak érzem mit a sima fogkefét, és láttam, hogy gyártanak gyerekeknek valót is.
Kisfiam elmúlt már 3 éves mikor vettem neki egy elektromosat. Az a tapasztalatom, hogy magának sokkal alaposabban tudja megmosni a fogait, mint egy sima fogkefével. És nekem is könnyebben megy, valahogy úgy érzem, hogy tisztábbak lesznek a fogai.
Nem tudom mi az általános ajánlás az elektromos fogkefével kapcsolatban.
Enyémeknek van, néha használják, néha pedig csak a sima fogkeféjüket.
Én láttam egy riportot egy fogorvossal, az ő ajánlása az volt, hogy jó ha használja a gyerek, de közben tanuljon meg sima fogkefével is fogat mosni, tehát az a körkörös mozdulat legyen meg. Először mosson fogat a gyerek a sima kefével, utána jöhet az elektromos.
Jaj de jó, köszi, hogy ennyien válaszoltatok! Akkor azt hiszem én is beszerzek neki egyet, úgy látom csupa jó tapasztalataitok vannak.
Arra gondoltam, hogy reggel simával mosnánk, hogy azért tudja azt is, este pedig az elektromossal. Aztán az óviban úgyis simával fognak mosni.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!