Anyukák! Nektek is sokat van rossz kedvetek?
időnként nekem is, de egyre ritkábban. Még amikor a kisebbik babám kisebb volt (most ő 6 hós) akkor fáradt voltam és rosszkedvű, De most már tök vidám vagyok :)
te nem vagy fáradt? lehet a szülés utáni depresszióba estél bele. Ki tudsz mozdulni időnként?
Igen. Szinte folyton. Egyedül nevelem a lányomat, az apja rendszeresen jár hozzá (heti 2x), de most elment külföldre dolgozni, majd februárban jön. Addig egyszer sem jöhet haza. Nagyszülők nincsenek.
Igazából igyekszem programokat szervezni, de azok is folyton ismétlődnek, és már sok. Barátnőmékkel járunk össze, vagy játszóházba megyünk, vagy játszótérre, könyvtárba, meg még pár helyre. De mondom, ezek is egy idő után egyformák, unalmasak.
Egyszerűen nem találok semmi olyat, ami feltöltene kicsit. Most anyagilag sem állok túl jól. Nem vagyok jó passzban sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!