Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Nektek is sokat van...

Anyukák! Nektek is sokat van rossz kedvetek?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, hiszem mindenem megvan! Van 2 gyönyörű gyermekem ( 3hónapos, 19 hónapos) és van egy rendes férjem. Sokat van rossz kedvem, próbálom nem kimutatni, de állítólag rám van írva. Gondolom ez normális. Mi segít nektek, hogy ne legyen rossz kedvetek?
2014. máj. 12. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet, bár nekem nincs sokszor rossz kedvem, csak néha. Ez valószinüleg a monotonitás miatt van. Néha mozdulj ki egyedül, akár 1-2 órára csak, attól kicsit kikapcsol és felfrissül az agyad és a lelked. Nekem ez bevált. Enyémek 4éves és 9 hónapos, de már itthon vagyok majdnem 5 éve.
2014. máj. 12. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:

időnként nekem is, de egyre ritkábban. Még amikor a kisebbik babám kisebb volt (most ő 6 hós) akkor fáradt voltam és rosszkedvű, De most már tök vidám vagyok :)

te nem vagy fáradt? lehet a szülés utáni depresszióba estél bele. Ki tudsz mozdulni időnként?

2014. máj. 12. 11:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm, hogy írtatok! Igen, talán az lehet a gond, hogy mindennap ugyanaz., pedig nagyon szeretem.....Szomszédba próbáltam barátkozni ott is ennyi idősek a gyerekek, de nem nagyon akar. Bár néha jó lenne beszélgetni valakivel. Kimozdulni nem nagyon. Segitség nincs, apa pedig, szegény sokat dolgozik
2014. máj. 12. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Ha csak beszélgetésre vágysz, nekem nyugodtan irhatsz bármikor, meghallgatlak, eltrécselgethetünk. :)
2014. máj. 12. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy gyerekem van, egy nem igazán segítőkész férjem meg egy főállású munkaviszonyom, de én abszlút nem érek rá szomorkodni. Nem is értem, miért gondolod, hogy ez normális....
2014. máj. 12. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen. Szinte folyton. Egyedül nevelem a lányomat, az apja rendszeresen jár hozzá (heti 2x), de most elment külföldre dolgozni, majd februárban jön. Addig egyszer sem jöhet haza. Nagyszülők nincsenek.

Igazából igyekszem programokat szervezni, de azok is folyton ismétlődnek, és már sok. Barátnőmékkel járunk össze, vagy játszóházba megyünk, vagy játszótérre, könyvtárba, meg még pár helyre. De mondom, ezek is egy idő után egyformák, unalmasak.

Egyszerűen nem találok semmi olyat, ami feltöltene kicsit. Most anyagilag sem állok túl jól. Nem vagyok jó passzban sajnos.

2014. máj. 12. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!