Hogy mondhat ilyet apósom?
Kislányom tegnap az apjával játszott a másik szobában, én lepihentem. Egyszer jön kiabálva párom, hogy a gyerek a wcfertőtlenítőt nyalogatja. Persze én voltam a hibás, hogy nwm figyeltem a gyerekre.
Ma már párom árulkodott az apjának, hogy ez történt, erre apósom azt mondta,hogy ha nem tudok figyelni a gyerekre, akkor keresni kell valakit, aki figyel rá.
Most tényleg ez a normális? Én már nem tudom mit tegyek, teljesn kivagyok...
nem kérdezted meg párodat, hogy ha ő játszik a gyerekkel akkor miért nem figyel rá?
vagy szerinte csekkolni kell, hogy épp kinek a szeme van rajta? és ez az árulkodás, pont mint az oviban....
Ha a férjed játszott vele, és te nem voltál ott, akkor a férjed hibája. Nem értem, miért kente rád.
Ha a férjed így adta ezt elő apóséknak, akkor lehet, hogy apósék sem azt mondták, amit, csak a férjed túlozta el azt is.
Ezen nem kell ennyire kiakadni. Ha szóba jön apóséknál, akkor majd elmondod, hogy igazából akkor a férjed "vigyázott" a gyerekre nem is te.
Apukának kellett volna rá vigyáni, ez tény. De azért valljuk be, a wc-fertőtlenítőt biztos nem ő szokta használni. El kell zárni a gyerek elől vagy feltenni egy jó magas polcra.
Nagyon undi, hogy a feleségéről árulkodik az apjának. Kábé mint egy óvodás. Apósoddal meg a rekaciójából ítélve elég rossz lehet a viszonyod, vagy csak nagyon unintelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!