Én 28 vok b. nöm 29! Ősszel terveznénk a baba vállalást. Albérletben vagyunk, saját lakásra mostanában nincs kilátásunk. Van némi megtakaritásunk ugy 1millio ft. De nem tudom bevállaljuk a babát? Vagy . Meddig várjunk még?
Nehogy már ennyi pénzből ne jöjjenek ki!
Én mondjuk albérletbe nem szűlnék de ha ennyit keresnénk és mé pluszba lenne 1 millám simán bevállalnám.
Ez a kérdés egyértelműen provokatív!!!
Nagyon jól tudja a kérdező, hogy vígan meg lehet élni ilyen sok pénzből még megtakarítás nélkül is, akár albérletben.
Szánalmas, hogy valaki más nyomorán szórakozik :((
Ne abból induljatok ki, hogy valaki a saját hitelmentes ház/lakás között és az albi között választhat! Szerintem a mai fiatalok a hiteles csepeli panel és a belvárosi albi között választhatnak, mindkettőért ugyanannyit fizetnek havonta. Bár...a csepeli lakást megörökölheti a 60 éves gyereked, amikor te 80 évesen meghalsz, végül is.:D
A megtakarításotok fedezni fog mindent, a barátnőd otthon marad, amíg bírjátok, egyre több helyen van munkahelyi bölcsi, addigra lehet, hogy nálatok is lesz (bár nem tudom, mit dolgoztok, csak a megtakarításból gondolom, hogy multi). Azt írod, kettőtök jövedelme ennyi lenne, akkor ez már a kb. GYED-e, vagy nem is marad otthon a gyerekágy után? Mert ha ez a tényleges income egy hónapban, az szerintem tökéletes állapot egy bébihez!
Én nem félnék, hajrá!;)
Akkor mi senkik vagyunk, albérletben 200ból élünk 3an :D
Banyek 1 millió megtakaritás, és 310 nettó fizuból :D huuu szép világ lenne nekünk :D
310 brutto egyáltalán nem sok pénz ez az átlag kereset kb.
Ebből albiban megélni gyerekkel, nagyon nagyon necces, ha normálisan akarnak élni. Ebben semmi provokatív nincs. Én nem vállalnám be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!