Ez jogos volt? 6 év körüli kisgyerek lerandakövérezhet egy idegent, és még az a szemét, amiért szól?
Egy kb. 110 kg körüli harmincas nő ült a buszon, amin én is utaztam. Mellette kb. egy hat év körüli kis srác, kis sráccal szemben az anyukája. A gyerek a nő felé fordul, és megkérdezi:
- Te miért vagy ilyen randa kövér?
Erre a nő: - És Te miért vagy ilyen kis neveletlen?
Anyuka rögtön ordítani kezdett, hogy hogy mer a nő az ő gyerekének ilyet mondani stb. Na már most, szerintem, egy ekkora gyereket már meg lehet arra tanítani, hogy ilyet nem mondunk. A nő semmi bántót nem mondott, nem mondta a gyerekre, hogy bunkó, mivel mégiscsak egy gyerek. Megjegyeztem, hogy szerintem tényleg nem illik ilyet kérdezni, erre az anyuka :
- Jó, de akkor meg simán csak nem kéne neki válaszolni, nem leneveletlenezni a gyereket.
Erre én: - Ha egyszer az...
Nem törődtem velük többet, leszálltam a következőnél. Anyuka azért még puffogott, amíg a busz meg nem állt.
Most tényleg ekkora bűn az, ha egy neveletlen gyerekre azt mondják, hogy neveletlen? Vagy ez annyira édibédi volt tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!