Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek milyen a szexuális...

Kinek milyen a szexuális élete szules utan?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 20:09
 1/10 Shai-Hulud ***** válasza:

Az enyém abszolút változatlan, ugyanolyan, mint előtte.

A feleségem viszont mintha kicsit kevésbé kívánná az aktust, mint szülés előtt... De remélem, ez majd normalizálódik.

2014. máj. 16. 20:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Mekkora a gyerek? Mióta vagytok együtt?
2014. máj. 16. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 10 éve vagyunk együtt és majdnem 3 éves a fiunk!

Majdnem olyan a szexuális életünk,mimt szülés előtt.

Egy heten kb. 2x vagyunk együtt,mert nagyon lefáraszt a kisfiunk egesz nap és 9-kor már kidőlök...

Nem a libidóval van gond,hanem a fáradtsággal! :)

2014. máj. 16. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Maga a borzalom. Szülés előtt semmi gond nem volt, minden este, de max. minden 2. este. Terhesség alatt valamit ritkult, de nem sokat. Szülés óta azaz majdnem 4 éve a libidóm a 0-val egyenlő.
2014. máj. 16. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Vacak! Három gyermeket szültem, de semmi nem a régi... Próbálkozom, de nincs meg az a vágy,mint előtte. Szeretem a férjemet, nem ezzel van gond, de a vágy az valahol elmaradt....
2014. máj. 16. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Eddig egy gyerek van, minden olyan mint elotte. Az alkalmak ritkabbak ugyan de annal intenzivebbek:-)
2014. máj. 16. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
3 gyerek van, 8 hónapos a legkisebb. Ha sikerül összehozni, az jobb, mint előtte. Az állandó pörgés miatt elég ritkán jutunk odáig (heti 2 már rekord...)
2014. máj. 16. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok a legrosszabb eset! :D

7,5 hónapos baba. Van, hogy több, mint 1 hónapig nincs. Eddig 2 hóna a rekord:D

2014. máj. 16. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
2 éves múlt a fiam,a szexuális életünk a béka se..e alatt... Van h csak havi 1-2 alkalom. Én tök jól megvagyok ìgy, de hosszútávon ki fog bukni a dolog. Mint ahogy az 5ös ìrta,a vágy vhol elmaradt...
2014. máj. 17. 08:10
 10/10 anonim ***** válasza:
elsö pár alkalom nem volt az igazi, de szerencsére hamar helyrejott...nálunk a második terhesség volt szinte sexmentes, de nem azért, mert el vtunk tiltva..ahogy olvasom a válaszokat, baromi szerencsés vagyok
2014. máj. 17. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!