Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 évesen gyerek nélkül,...

30 évesen gyerek nélkül, "ráérünk még" alapon?

Figyelt kérdés
A kérdésem arra irányul, miben más megélni nőknél a 30 éves kort, mint a férfiaknál. A párommal összekaptunk ezen. Pár hónap múlva töltöm a 30-at, nem mondom, hogy nincs bennem egy kis "depi" miatta. Mindig is akartam erre az időre már gyereket, és ezzel ő is tisztában van. 8 éves a kapcsolat, és igazából várnunk sincs mire, de párom úgy van vele, ráérünk még. Ő 33 múlt egyébként. Elmagyaráztam neki, nőként más ám az a bizonyos "30", mint férfiként. Fogalma sincs miről beszélek, hisz az csak egy szám. Szerinte h.lyeségeken agyalok, az a lényeg, az ember éppen boldog-e, de ezek szerint én biztos nem vagyok az. Ezzel váltunk ma el. Este ha hazaér, szeretnék leülni vele beszélgetni. Nem akarok nyomulósnak, vagy kétségbeesettnek tűnni majd, és a "gyereket akarok azonnal" dolgot is hanyagolnám. Mégis szeretném ráébreszteni, hogy ő gondolkodik rosszul. Azt mondta, ő egyáltalán nem érezte 30 évesen depisnek magát és nekem se kéne, semmi nem változik vele, és az én felfogássommal nagyon nagy gondok vannak szerinte. Segítenétek pár tanáccsal?
2016. máj. 11. 13:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. máj. 13. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Azóta van fejlemény? :)
2018. aug. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!