Mi maradt ki gyerekvállalás előtt?
Nem tudom. Amit szerettem volna kipróbálni, megélni, az lehet, hogy nem mind sikerült gyerek előtt, de gyerek mellett is belefért az életembe :) Például én gyerek előtt nem igazán tudtam még, hogy mivel szeretnék foglalkozni, bár dolgoztam (vendéglátás), de csak mert oda sodort az élet. Szerettem volna váltani, és csak amikor a nagyobbik fiam másfél éves volt, akkor jöttem rá, hogy mit dolgoznék igazán szívesen. Úgyhogy én gyerek mellett jártam egyetemre. Nekem az egyetemesdi kimaradt korábbról, de örök hálám a családomnak és a férjemnek, amiért megtehettem, hogy 4 évig nappalin tanulhattam, és nagyon szuper élmény volt az egész. Imádtam egyetemre járni, nem gondolom, hogy így, hogy család mellett csináltam, kimaradtam volna bármiből is, tök jó volt.
Az utazgatás, na az kimaradt, bár nem hiszem, hogy ha később vállalunk gyereket, akkor többet utaztam volna, nem vagyok egy utazgatós. Voltam Angliában, Olaszországban, ennyi (jó, az előbbi helyen háromszor is). Egyszer nagyon szeretnék eljutni Izlandra, New Yorkba és Izraelbe, de biztos, hogy egyik sem mostanában lesz, és ha nem lenne gyerekem, akkor sem gondolom, hogy megengedhetném magamnak ezeket az utakat. Majd egyszer :)
Igazából semmi olyan nincs, amit most, gyerekekkel együtt ne tudnék kipróbálni, megtenni, és korábban kellett volna. Rengeteg dolgot már eleve úgy értem el, próbáltam ki, hogy megvolt már a nagyobbik fiam, mivel ő elég korai gyerek.
Felnőtten biciklizni ujratanulni.
Gyerekkoromban nagyon ment, mostmeg elindulni sem merek vele, pláne forgalomban, pláne gyerekkel, pedig olyan jo lenne, ugy erzem kimarad egy élménye a gyereknek hogy nem viszem biciklivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!