Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el a képből...

Hogyan tüntessem el a képből az exem párját, erről így mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Az a nő egy rosszindulatú, gusztustalan nő. Mindent megtett azért, hogy az exem megutáljon és eltávolodjon a gyerekeitől, hogy ne fizessen semmit a gyerekeknek. Nem bírom idegekkel már és hiába is mondom az exemnek, persze én leszek a szemét. Most arra gondoltam, hogy mivel az exem úgysem hinne el semmit, ezért felveszem a kapcsolatot a nővel és azt mondom neki, hogy miután ők összejöttek velem megcsalta, tudom, hogy mennyire féltékeny és talán akkor ott hagyná, lehet hogy ez szemét dolog, de nekem a gyerekek a legfontosabbak. Van más ötlet? Ma megteszem egyébként.

2016. jún. 27. 08:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj! Próbálj meg őszintén beszélni vele, hogy hiányzik a gyerekeknek, DE ne úgy, hogy közben a másik nőt pocskondiázod, mert végig sem fog hallgatni! Kérd, hogy ne téged nézzen, csak a gyerekeit és keressen megoldást, hogy velük is töltsön időt. Nem biztos, hogy bejön, de legalább megpróbálod!

A gyerektartást pedig, ha nem megy szép szóval vidd jogi útra, majd levonják a fizujából.

2016. jún. 27. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Rossz ötlet!

A nő számonkérné az exeden, és úgyis kiderülne, hogy csak beakarsz kavarni és te lennél a szar, mégjobban megutálna és a végén a gyerekeken csattanna. Hidd el, ezzel csak a nő malmára hajtanád a vizet!

2016. jún. 27. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Csak azt lehet bármire rávenni, aki hagyja, szóval az exeddel beszélj.

Az öcsém új nője volt ilyen, folyamatosan fúrta a régit meg a gyereket, erre a tesóm dobta. Ennyire egyszerű.

2016. jún. 27. 12:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele, erre kifogásokat gyártott hogy ez meg az meg közbe jött valami... Fétékenységről szó sincs, de még véletlenül sem, én próbáltam a csajjal is jóban lenni, és akárhogy viselkedett én látszólag jó képet vágtam hozzá. Az exem előtt másképp viselkedik a gyerekekkel, de volt olyan, hogy a gyerek kirándulásáról volt szó és ők átjöttek, kávéztunk és a csaj kiment a mosdóba, erre hallom hogy sír a gyerek, kérdem mi történt és mondta, hogy véletlenül rányitotta a wc-n az ajtót erre a csaj ráordított, hogy mit képzel, nem igaz, hogy még kopogni sem tud, erre tanít anyád???? Azt hittem rögvest hanyatvágom magam és sok ilyen sztori van, mert a gyerekek nekem elmesélik, ezt csinálja velük ott is, de az exem nem látja. Próbálta mvele beszélni, erre mondta, hogy a csaj imádja a gyerekeket és értsem meg, hogy ő kicsit másképp viszonyul hozzájuk mert neki nincs blabla, az orránál fogva vezetni mert ezeket nem látja, ez egy hülye p...cs., mert normális nő nem próbálja a gyereket érzelmileg bántani, erre higyétek el sok példa van, ott volt láthatáson és azt mondta a 10 éves lányomnak, hogy én nem fogom kimosni a sz...r.s bugyidat, mosd ki te.... A csaj féltékeny, mindenkire féltékeny és mivel az exem eszét már teljesen elvette, ezért jutottam erre, tudom, hogy a csaj nem olyan hűde szerelmes...
2016. jún. 27. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Miért kell lepontozni???
2016. jún. 27. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!