Van valaki aki szülés után már nem hordott tanga bugyit?
Én szülés óta nem tudom elviselni a tanga se a francia bugyit.
Nagyon zavar ha belevág a fenekembe.
Viszont màr az is tök rossz, hogy csak ilyen teli bugyikat hordok.
Abból is van olyan, ami nem az egész fenekedet takarja, pl. a varrás nélküliek nagyon szépek tudnak lenni. Calzedonia, ilyesmi helyeken kaphatók.
Nem tudom, mikor szültél, de egyrészt lehet, hogy csak most a melegben idegesít és az is lehet, hogy még nem alakult vissza a tested teljesen és a méret nem jó.
Én előtte sem nagyon hordtam, én is utáltam, hogy benne van a fenekemben.
Vannak csodaszép bugyik, amik nem tangák, de nem is nagyisak.
1 éve szültem, kb 2x volt rajtam azóta. Pedig előtte fele-fele arányban hordtam.
Szerintem klasszikusan nőies tud lenni egy hagyományos csipkés bugyi. :)
Amúgy sem hordok. Volt rajtam párszor, de engem idegesít. De ez a nagyon fenékbevágós fajta franciabugyi is. Mindig is ilyeneket hordtam:
vagy
vagy
de ilyet is simán, minden további nélkül:
Nem érzem egyiket sem nagyisnak, csak az számít nálam amúgy is, hogy kényelmes legyen. Amúgy is, ki látja? Jó, a férjem igen, de őt meg pont nem a bugyim érdekli :D
Van két darab tangám, ha néha nagy ritkán olyan ruhát vennék fel, ami hülyén néz ki, ha a sima, hagyományos bugyi kontúrja látszik, akkor azt fel tudjam venni, de meg tudok őrülni tőle, ha rajtam van, engem nagyon idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!