Ikerlányaimat a neveik miatt csúfolják, egyikük "átnevezte" magát. Most mi legyen?
7 éves ikreim vannak. Semmi extra nincs a nevükkel. Anna és Eliza, de mi már születésétől kezdve Elzának szólítjuk
Ugye van ez a népszerű mese.. A jégvarázs. A lánykáim is imádják, nagyon tetszett nekik, hogy ők is Anna és ELza.
Azonban voltak a múlt héten egy napközis táborban, ahogy telt a hét, egyre szomorúbban jöttek haza, de ez annyira nem volt feltűnő, azt hittem csak sajnálják, hogy vége a tábornak. Meg annyira nem is volt vészes, este már teljesen szépen elvoltak.
Tegnap viszont meghallottam, hogy Dórinak (???) szólítja Anna a testvérét. Rákérdeztem, hogy miért, erre mindketten mondták, hogy Elzának ez a neve mostantól. Kérdeztem, hogy miért. Kiderült a táborban volt pár lány, akik elkezdték csúfolni őket, meg kiközösítették őket amiért megegyezik a nevük a hercegnőkkel..
Most ezzel mit tudok tenni? Szerintetek magától elmúlik? Én nem akarom Dórizni a lányomat...
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#9 és akkor ha minden héten másik nevet akar a 7 éves KISGYEREK, akkor minden héten máshogy fogjuk szólítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!