Babaváró hitelt igazolt már valaki terhesség alatt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Miért kell lepontozni? 😂😂😂
Ha nincs formanyomtatvány az adott banknál akkor nincs, a Khnál van és pont mivel " a 12. hetes magzat nélkül folyósították" magyarul gyerek nélkül lett folyósít a ezt kell igazolni, hogy van ergo a 12. Hetet akk betöltötte... Ahol nincs nincs,de a kisköny 100 hogy kell..
Pontozzatok akkor le sok IQ csökkent. 🤦🤦
Kapcsolódó kérdések:
Még nem jelentettem be a munkahelyen a terhességet, ezért még nem adnám le a papírt, de már kiállította. Leadhatom akár hetek múlva is? Tudja valaki?
Sziasztok. A kérdés egyelőre elméleti. Manapság sajnos egyre több és gyakoribb a határozott idejű munkaszerződés a határozatlannal szemben. Nagyon szeretnék gyermeket! A határozatlan idejű jogviszony lehetőségét épp ezért "hajtom" már egy jó ideje... De valahogy mindig...
Nehany honapja prbalkozunk a babaval, kb. egy het mulva tudok eredmenyeket, azonban a heten kirugtam. Tajekoztattam a lehetseges terhessegrol a fonokom is a kirugaskor. Ugy tudom, hogy terhes noket nem bocsathatnak el. Az en esetemben jogosan jartak el ha pozitiv...
Terhesség 8. hetétől táppénzen vagyok,a terhesség végéig ez így marad, változtat ez a CSED összegén vagy a bejelentett bérem után rendesen fogom kapni?
Tisztelt Forum tagok, Parom 2020.Okt.10 ra van kiirva szulesre. Marciustol '9' es kodon (veszelyeztetett terhes) tappenzen van. Ellentmondo informaciokat talaltam arrol hogy a tappenzt figyelembe veszik CSED kalkulacional azaz a tappenz jövedelemnek szamit-e? Ahogy...
Sziasztok! A következőben szeretném, a hozzáértők segítségét kérni: Táppénz alatt a munkáltatóm felmondott nekem rendes felmondással. A felmondási idő ugye akkor kezdődik, ha visszamegyek dolgozni. Mi történik abban az esetben, ha én még táppénz alatt teherbe esek?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!