Mikor elkérik egymástól a leckét a gyerekek, akkor el is küldi valaki a hiányzóknak?
Nálunk valahogy nem túl nagy lelkesedéssel küldik, sokszor könyörögni kell.
Csak kíváncsi vagyok ez máshol is így megy, vagy defektes az osztály.
Általános iskola, felső tagozat.
Nálunk is az van, hogy a szülők nyomoznak, az igazgatónő meg már lecseszett minket, hogy ez nem a szülők dolga. Én ezt értem is, az én gyerekkoromban még internet sem volt, aztán mégis elküldtük egymásnak. Nem tudom ez a nemzedék miért ilyen. A lányom mindenkinek elküldi, ha valaki tőle kérdezi. Ellenben ő nem szokta megkapni. Én szoktam írni olyan szülőnek, akinek a gyerekével a lányom nincs is jóban. Nem az én dolgom lenne, tudom, de ahogy tudok segítek.
Amúgy olyan is volt, hogy a csoportban valaki megkérdezte, mi volt a lecke, én meg megkérdeztem a gyereket, és leírtam, hogy mit vettek, aztán a másik szülő meg elkezdett kötözködni, hogy az nem is úgy volt. Hát akkor meg írja le ő! Ott be is fejeztem.
Én végzős vagyod, de nem volt ilyen problémám sose. Ellenben a húgomnak egy küzdelem mindig...
Szerintem osztályközösségtől is függ a dolog, meg ugye hogy össze tudsz e szedni 1-2 olyan embert a 30ból akikben tényleg megbízhatsz ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!