Miért érzem magam egy szánalmas lúzernek? ) :
Már teljesen kivagyok...
Összesen három igaz barátom van, csúnya vagyok, csak rajzolni és gitározni tudok, máshoz nem értek. Szüleimmel sokat veszekedem, már tényleg csak a zene van nekem...Segítsetek!
13l
Fel a fejjel!:)
Biztos nem vagy csúnya :)
ha akarod beszélhetünk!szeretnéd?
13f
Hát, ha tudsz rajzolni meg gitározni, rossz ember nem lehetsz:)
Szerintem szimplán van egy kis önértékelési zavarod:)
Nem lehet mindenki olyan szép, mint a matyóhímzés:)
És fiú vagy, vagy lány?
Gondolom, attól tartasz, nem találsz majd párt magadnak?
Hát ezt verd ki a fejedből, ha így van.
A szüleid, a barátaid, s a majdani gyerekeid így szeretnek majd, ahogy vagy.
Miért veszekszel a szüleiddel.
Szimplán csak a kamaszkor miatt? :)
Ja, bocsi, nem tudtam, hogy az azt jelenti:))
Na mindegy, van egy ötletem, ami nekem is segített: sportolj és attól megjön majd az önbizalmad is lassan.
Nálam nem lehetsz rosszabb. :P Én sem vagyok szép. Az orrom el van ferdülve, szemüveges vagyok, nagy elálló füleim vannak, alig van szempillám és a hajam olyan mint az oroszlán sörénye. És duci is vagyok egy kicsit (ezen már dolgozom). Nem tudok rajzolni, festeni. énekelni és semmilyen hangszeren nem tudok játszani. Nagyon ügyetlen vagyok. A saját lábamban elesek. És nincs olyan hét amikor min. 1x nem esek le a lépcsőn. Az ügyetlenségem miatt a sport is ki van zárva. Szóval semmihez nem vagyok jó. De sok igaz barátom van akik szeretnek és sikerült az ő segítségükkel elfogadnom magam félig - meddig. Szóval fel a fejjel és örülj a barátaid szeretetének. ^^
14/L
Szerintem beszélj az első válaszolóval ;)
/csodáás dolog (lesz majd vele akár) a szerelem ♥♥♥ohhh;)/
Művészlélek vagy. :)
Nézd, mi lenne, ha tennél ki képet, és megmondjuk, hogy az vagy-e?
Én is csúnya vagyok, nem felelek meg a szüleimnek, fogalmam sincs, a barátaim igazak-e vagy sem, nem tudok gitározni és rajzolni sem. De... boldog vagyok. Tökéletes nem leszek, de ha így születtem, akkor... ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!