Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves lányom nagyon rendetle...

17 éves lányom nagyon rendetlen mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Jól tanul de semmit nem segít otthon. Sokat van a barátjával, discokba jár maradék időben pedig tanul.
2011. nov. 14. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
mond neki ,hogy minden nap takaritson 1 órát (vagy amennyit szeretnéd) ha más nem zavar,akkor a többi szabadidejét ossza be magának.
2011. nov. 14. 15:45
 2/5 zkriszti3 ***** válasza:
63%
Úgy állj mellé ahogy ő áll melléd.Nem csecsemő,akit a puszta létezéséért szeretünk,önellátó és rendes lesz ha te határozott vagy.
2011. nov. 15. 12:59
 3/5 anonim válasza:
47%
Borotváld kopaszra
2011. nov. 15. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
lehet, hogy azt varja, hogy kiszabd a feladatot, hogy mit csinaljon...
2011. nov. 18. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
örüljél neki, hogy tanul!
2011. nov. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

19 éves lányom malydnem mindennap barátjánál alszik már. Ez normális? Másnál is van ilyen?

Szerintem szemtelenség hogy folyton ő van ott és ezt mondtam is neki de nem figyel rám. 3éve vannak együtt

18 éves lányom elkezdett pláza cicaként öltözni s engem ez nagyon zavar. Hogy magyarázhatnám el neki hogy az ilyen lányokat a pasik lenézik?

Bulizik elég sokat barátnőivel. Eddig helyes szerény lány volt foggalmam sincs mi történt vele hirtelen.

17 éves lányom barátnőjénél alud állítólag másnap 3kor jött haza. Nemtudok benne megbízni pedig azt állitja tényleg ott aludt. Higyek neki?

nagy balhé volt mert hisztizik hogy mire mondjon el valamit ha úgy se hiszek neki. Szeretne a barátjánál aludni hétvégenként ami szintén nincs neki engedve és szerintem hétvégén is ott volt. Nemtudom mit csináljak vele. Azon is gondolkodtam hogy sehova nem lesz engedve

Van egy 15 és fél éves lányom. Mitcsináljak?

Énekes, és nagyon sok pénzt keres, lemeze is van. A Pénzét bankban tárolja de az a baj, hogy havonta egyre többet akar elvenni belőle. Folyton zsebpénzemelésért könyörög, és azzal jön, hogy az ő pénze. Én úgy gondolom eleget kap. (havonta 50000 Ft) Szerintetek mit csináljak?

Mit csináljak ha a 17 éves lányom rendetlen?

Van egy 17 éves lányom, 3 hónap múlva betölti a 18at. Jó tanuló, a viselkedésével sincs probléma. Az egyetlen dolog ami aggaszt, hogy a szobájában nem képes rendet tartani. A ruhái szanaszét, az iskolás dolgai a földön, az asztalán különböző smink-felszerelések. Ha...

8 éves lányom iszonyat rendetlen. Mit tegyek?

Hónapok óta megy a hajcihő, a szép beszéd, a rábeszélés, a hangosabb rábeszélés de nem megyek vele semmire. Gondoltam arra, hogy egyszerűen bedobozolom az egész játékát, mert amikor rendet rakok , 2 nap múlva nem lehet belépni a szobájába. Játék játék hátán, a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!