17 éves lányom nagyon rendetlen mit tegyek vele?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintem szemtelenség hogy folyton ő van ott és ezt mondtam is neki de nem figyel rám. 3éve vannak együtt
Bulizik elég sokat barátnőivel. Eddig helyes szerény lány volt foggalmam sincs mi történt vele hirtelen.
nagy balhé volt mert hisztizik hogy mire mondjon el valamit ha úgy se hiszek neki. Szeretne a barátjánál aludni hétvégenként ami szintén nincs neki engedve és szerintem hétvégén is ott volt. Nemtudom mit csináljak vele. Azon is gondolkodtam hogy sehova nem lesz engedve
Énekes, és nagyon sok pénzt keres, lemeze is van. A Pénzét bankban tárolja de az a baj, hogy havonta egyre többet akar elvenni belőle. Folyton zsebpénzemelésért könyörög, és azzal jön, hogy az ő pénze. Én úgy gondolom eleget kap. (havonta 50000 Ft) Szerintetek mit csináljak?
Van egy 17 éves lányom, 3 hónap múlva betölti a 18at. Jó tanuló, a viselkedésével sincs probléma. Az egyetlen dolog ami aggaszt, hogy a szobájában nem képes rendet tartani. A ruhái szanaszét, az iskolás dolgai a földön, az asztalán különböző smink-felszerelések. Ha...
Hónapok óta megy a hajcihő, a szép beszéd, a rábeszélés, a hangosabb rábeszélés de nem megyek vele semmire. Gondoltam arra, hogy egyszerűen bedobozolom az egész játékát, mert amikor rendet rakok , 2 nap múlva nem lehet belépni a szobájába. Játék játék hátán, a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!