Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudtok olyan filmet amiben...

Tudtok olyan filmet amiben egy tinédzser terhes lesz?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 22. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2014. ápr. 22. 15:31
 2/11 anonim válasza:
100%
Juno :D
2014. ápr. 22. 15:32
 3/11 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam ami arról szól hogy a lány hogyan viseli a terhességet, szülei mit tesznek vele stb.
2014. ápr. 22. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:
A rosszak jobbak
2014. ápr. 22. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Van ez a dokumentum-reality sorozat:

[link]

2014. ápr. 22. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Fiúk az életemből
2014. ápr. 22. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:
csak nem terhes tini vagy?
2014. ápr. 22. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem első vérig. Bár szerintem valami újabbra gondolsz :)
2014. ápr. 22. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Twilight xD
2014. ápr. 22. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Juno
2014. ápr. 23. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A barátom a péniszének egy részét (makkját) egyszer kétszer "becsusszantotta" nekem vajon ebből lehet valamilyen baj?

Mindketten szüzek vagyok (én ezt nem minősítettem szexnek..mivel csak egy picit éreztem ,de azt is csak pár pillanatra..) Szerintem ebből nem lehet gond ,de most így átgondolva kétségbe estem.. előre is köszönöm a válaszokat!

17 éves vagyok és terhes. Meg szeretném tartani a babát, de a párom nem. Mit tegyek?

Mindig is tudtam, hogy majd szeretnék babát, de azt nem gondoltam, hogy ilyen korán. A barátom (18 éves) nem örül neki, mert azt mondja, hogy még túl fiatalok vagyunk. (És ez igaz is...) De én érzem, hogy képesek lennénk megoldani a gyereknevelést, ha mindketten...

Nagy baj van, segíts?

15 múltam múlt hónapban,és a táborban elvesztettem a szüzességem és szerintem terhes vagyok.Hogyan tovább?

17 éves vagyok és terhes. A barátommal meg szeretnénk tartani a picit. Hogyan induljak el? Mit tegyek, hogy jó anyja tudjak lenni a babának?

Hol kell majd szülnöm vagy vizsgálatokra mennem? Igényelhetek az iskolámtól valamiféle támogatást? Legyek magántanuló, hogy otthon tudjak maradni majd a babával? Minden érdekel. Szeretnék jó anya lenni. A barátom segít és támogat mindenben (ő 18 éves). (Amúgy...

Mégis mi ez a sok tinédzser terhesség? Teljesen elképedek ahogy olvasom, hogy hány lány terhes 15-16-17 évesen, ezt csak én tartom meglehetősen korainak?

Nos, én 20 éves vagyok és babát várok és én is nagyon sokszor érzem magam meglehetősen fiatalnak ehhez az egészhez. Sokszor ijedek meg attól, hogy mi lesz ha nem leszek elég jó anyuka, vagy feleség. De ettől úgy félek, hogy van több évnyi munkatapasztalatom (nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!