Elitélendő az ha sörözőbe járok péntekenként és cigizek 1 éve? 15/L
Igen. Attól még, hogy nem fekszel le fűvel-fával, sajnos nagyon rossz úton jársz. Ha 1 éve cigizel, az azt jelenti, hogy 14 évesen kezdted. Erre jön még rá az alkohol... Térj észhez kislány, most még menőnek tűnik, de ezek tönkreteszik az egészségedet! Most még le tudod tenni, később sokkal nehezebb lesz, ráadásul mennyi értelmesebb dologra költhetnéd a pénzed!
22/N
Mi is NÉHA megiszunk EGY sört a haverokkal, de nagyon ritkán.
Cigizést hagyd abba, vegyél vízipipát, hidd el, sokkal jobb mint a cigi, jobban esik.
14/F
Szerintem nincs joga senkinek elítélnie! Ne mások miatt ciizz, igyál, ne azért, mert péntek, és akkor ez kötelező. Nem. Ha jól esik, tedd, tudod, egyszer élünk!:D
De, igaz! A vizipipa jobb! Próbáld ki
14/L
Ha jól esik, csináld. Én is űzöm ezeket a dolgokat 14 éves korom óta, és 1 év után még mindig nem bánom.
Inkább szórakozok a barátaimmal, mint hogy plázában fotózkodjak árcédulás ruhákkal, vagy otthon üljek egész délután számítógépes játékok társaságában.
Rengeteg olyan dologban volt részem, amit a világ összes pénzéért sem cserélnék el, és nagyon összekovácsolta a baráti társaságot a közös kocsmázás, bulizás.
15/f
Senki se 'az a szokásos ribi', erről megbizonyosodhatunk.:)
Az abba tudnám hagyni de jólesik, tipikusak az a kategória, hogy kívánod már, nem vagy függő, de képes vagy pangani. Szerintem a cigi elítélendő, de az alkohollal nem állok hadilábon. Amíg nem részegedsz le (lány létedre), nekem nincs bajom vele:D Jó az, ha egy csaj el tudja engedni magát meg minden, és a bulikban egy vbk-t megenged magának vagy hajszállal többet is. De részegség fiúknál se elegáns, mondjuk úgy, az már túlmutat a jó ízlés határain.
A cigitől meg büdi leszel, csókoltam bagós lányt, sohatöbbet! Ezért se bagózok, mert tudom milyen. (Pedig pl vízipipát is imádtam világéletemben, de a cigire, szivarra nemet mondok.) Én ennyit mondok, ez az én véleményem, nem tükrözöm se a társadalom elvárásait, se a helyes viselkedést, vagy bármit, csak az én személyes véleményemet:)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!