Szülők, ti hagynátok-e 14 éves lányotokat egyedül a lakásban este 9-10 óránál tovább?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 16:20
1/9 anonim válasza:
Engem anno hagytak. Annyi volt a szabály,hogy ajtó kulcsra zárva és senkinek nem nyithattam ajtót,senkinek. De 14 évesen 10 óra után már amúgy is aludtam,félni nem féltem,így nem volt ebből soha semmilyen probléma. Nyilván ennyi idősen a falat nem firkáltam össze,nem gyújtottam fel a házat és házibulit se rendeztem.
2/9 anonim válasza:
Persze. Engem is hagytak, a szabályokat megbeszéltük (nem nyitok ajtót, nincs randalírozás, ha tűz van, akkor én menekülök, nem mentek se tv-t, se semmit stb...). Egy 14 éves már elég nagy ehhez.
3/9 anonim válasza:
Attól függ, mi az a fontos indok, amiért a szülők nem képesek hazaérni este 10 előtt. Egy-egy különleges alkalom szerintem belefér (pl. színház, ahová a gyerek nem akar menni, stb.). De rendszeresen nem tudom elképzelni. Amúgy pedig igen, szabályokkal megengedném. N30
4/9 anonim válasza:
Én gyerek vagyok, de nekem megengedték. Ha be van zárva az ajtó, nem elhagyatott környéken éltek, és a gyerek sem csinál semmi veszélyes dolgot, akkor szerintem nincs akadálya. Persze attól is függ, hogy megbízható lányról van szó, vagy egy olyanról, akinek első dolga ilyenkor bulikat szervezni, piálni, stb.
5/9 anonim válasza:
13 vagyok és van hogy többet nem látom a szüleimet. És hogy ne pontozzatok le nem azért mert járom a plázákat hanem ők dolgoznak annyit.
6/9 Aiji válasza:
Én pont 14 vagyok és rengeteget vagyok egyedül. Szerintem praktikus vagyis számomra mert nem leszek elkényeztetve és rá vagyok kényszerülve arra hogy rendben tartsam a lakást és egy kis önállóságot gyakoroljak és így nem a plázát járom de nem is vagyok egy tömeg gyártmány fíling (inkább hasonlítok fiúra mint lányra) ,de ezzel nem szándékozom megsérteni a plázázókat persze néha mindenkinek kell mennie hogy kikapcsolódjon ezt nem tagadom :)
7/9 anonim válasza:
A kérdés felvetésből arra gondolok, hogy Téged zavar!
Tehát ismered a lányodat!
Ne azt kérdezd, hogy mi hagynánk-e, azt gondold végig, hogy téged mi okból zavarna?
Bármilyen csintalan, vagy megbízhatatlan, tudnod kell, hogy a szülő felelős a gyermekéért, a jövőjéért, s ha sejtesz valamit, amitől félsz, akkor igen is tenned kell róla, hogy elkerüld!
Minden gyermek más, mindegyikhez másképpen kell nyúlni.Ne a többi szülő erősítsen meg abban, hogy jót teszel-e, mert ők nem ismerik olyan jól a gyermekedet, mint Te.
Remélem, tudtam segíteni....:)
8/9 anonim válasza:
Gondolj bele:14 éves lány vagyis már 8.-os.
Szinte kész nő, miért ne maradhatna otthon?
9/9 anonim válasza:
hagytak otthon egész éjszakára is 14 évesen, az volt a feltétel hogy az egyik barátnőm aludjon itt, hogy ne egyedül legyek. De akkor már gimis voltam. eljárkálni meg nem nagyon szoktam úgy hogy 10 után jöjjenek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!