Szülők, ti megengednétek ezt?
14 éves vagyok,és szeretnék industrial piercinget. Jól tanulok(úgy néz ki,jeles leszek évvégén),mellette sportolok. Nincs velem igazából gond,nem zavarok sok vizet.
Ti megengednétek? Kamaszok,szerintetek elfogadható lenne ilyen korban? Kíváncsi vagyok a véleményetekre,ha sokan rossz ötletnek tartjátok,fel sem vezetem a szüleimnek,nem akarok felesleges veszekedést..
14/l
nem vagyunk egyformák, valakinek ez tetszik, valakinek meg az...
én megengedném a gyerekemnek, hogy csináltasson ilyen piercinget. inkább ilyent viseljen a fülében, mint a szája szélén egyet, van a szemöldökében, stb.
Ez nem tanulmányi eredménytől függ...
A tanárnak meg nincs joga bírálni, hogy milyen ruhában jár a gyerek, milyen kiegészítőket visel, milyen színűre festi a haját, míg az a Házirendbe nem ütközik.
Szerintem a legjobb megoldás, ha a gyerek leül a Szüleivel és megbeszélik a dolgot, nem pedig a Szülő eldönti, hogy nem lesz piercing és kész. És egyszer csak úgy állít Haza a gyerek, hogy tele van mindenféle piercingekkel, meg lázad, ahogy csak tud.
Köszi mindenkinek! Valóban ki lehet venni,ha megunom,sőt össze is forr,ha jól tudom. Ha meg nem,akkor sem gáz,a fülemen nem feltűnő. A suliba maximum leengedném a hajam,és nem vennék észre. Spórolt pénzem van a nyárra,úgyhogy teljes mértékben én állnám. Írhattok még,bárkinek a véleményére kíváncsi vagyok.
A szakközepes válaszadótól pedig bocsi,azt hittem,ez valami burkolt célzás lenne arra,hogy nem sok eszet nézel ki belőlem,vagy mi:D
"inkább ilyent viseljen a fülében, mint a szája szélén egyet, van a szemöldökében, stb. "
Miért kell bármi? Lyukasztás vagy feliratok nélkül nem lehet már élni????
Én nem örülnék neki, nagyon nem.
Nem, az biztos, ha egyszer ilyet kitalál a gyerekem, azt mondanám neki, hogy majd ha 18 elmúlt és a saját pénzéből megcsináltathatja, ha még akarja, 14 éves GYEREK fülébe ez nem való. Mondom ezt 23 évesen. Nem vagyok beszűkült ilyen téren, de az indusztriál az egyik olyan piercing, ami szerintem baromira ocsmány.
Most attól meg már had ne essünk hasra, hogy jól tanulsz meg gimibe mész, rajtad kívül több ezer gyerek is képes ugyanerre. Több fülbevaló egy fülben, esetleg valami kicsi orrpiercing még oké, de tetoválás meg ilyen jellegű testékszer gyereken (tetszik-nem tetszik, még az vagy) nagyon gáz. Másik, hogy ismerősöm anno csináltatottilyet és napokig majd besz*rt, annyira fáj a füle, illetve nem tudom mit sportolsz, de ott különösen veszélyes. Nekünk gimnáziumban még gyűrűt és lógós fülbevalót is tilos volt sport közben hordani, mert egyszer akad csak bele valakinek valami ruhája és nagyon-nagyon megszívod...
Hol mondtam azt,hogy hasra kell tőlem esni?... Szerintem sehol.
Egyébként meg,ennyi erővel az orrpiercing meg arcon van,az industrial legalább nem feltűnő. Kéziladbázom amúgy,de edzésre persze kivenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!