Kamaszok, hazudtatok már a szüleiteknek?
én is szoktam xD
jó cél érdekében:D
-Shadow-
07-11 19:23 xD háh ez jó :D
Énis ssokszor hazudtam illetve elhallgattam dolgokat. Pl az ellenőrzőmet második félévben nm mutattam meg, én írtam alá, de nem is érdeklődtek mert mindig elmondtam a jegyeimet (4,5,3asokat ;P) persze kettesekkel voltam teli, meg beírásokkal is.
Akkor nálam is megvan ez a "ottalszom a bnőmnél, mert csajbulit tartunk, meg szülinapja van(kicsit fura lehet hogy egy évben többször is van szülinapja)" közbe egész éjszaka házibuliba voltunk :D
Meg h nem iszom és nm cigizem...(köhömm..) bár ezekről inkább nem számolok be xD Meg az órarendem végére oda írtam egy-két tesi illetve angol órát, hogy tudjam mire fogni, hogy később jövök haza...:D x'D élvezem a kamaszkort :D persze már buktam le....:/:/ xD nem volt szépélmény, de azóta jobban vigyázok ;PxD
Akkor "nem
volt már amikor motoroztam faluban haveroméval és (12 éves voltam) és hát mi voltunk a rajos gyerekek:D gondoltuk ,hogy el megyünk fagyizni motorral mikor már majdnem ott voltunk lám ki kanyarodik be az utcába hát persze ,hogy egy rendőr autó..........(gondoltam magamban hogy most mi a fsz lesz)
aztán becsöngettek a házunkba anyám nyitott ajtót szerencsére nem büntettek meg de nem sokon múlt és akkor kérdezte anyám ,hogy egyszer motoroztam-e én meg mondtam ,hogy persze elősször (már majdnem minden nap egy elhagyatott utcába motoroztunk akkor már csináltuk 1 hónapja hát ezmár régen volt.... de ez volt a legparásabb ügyem a sok esti verekedések mellett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!