A kétéves lányotokat mennyire viselte meg, hogy vissza kellett mennetek dolgozni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lejárt a GYED ,a fizetésemre nagy szükségünk van főleg,hogy biztosítani tudjuk a fejlesztést a hiperaktív gyermeknek. Idáig is úgy tapasztaltam,hogy non verbális jelekkel kifejezve ugyan,de probléma nekik ,hogy oda jár a fiam,mi lesz ha még ráadásul egész napra megy majd.
Ti hogy oldotáttok meg a gyerek elhelyzést? Nagyszülők sajnos még dolgoznak.
még van pár hónap,aztán kezdjük az ovit,én meg megyek vissza dolgozni.szerettem oda járni de amióta megvan a 2, babám már nem szívesen mennék vissza.sokat kell utazni,korán kelni(4-kor)megszervezni ki viszi ki hozza a gyereket,meg valahogy olyan jó itthon vele,még úgy...
2 műszakban fogok dolgozni. Reggel 6-tól 12-ig vagy 2-től 8-ig.
Valóban az új törvény szerint ha kérem ki is fizetik,ahelyett,hogy letölteném?
Éjjel nem hagyhatom sírni, a férjem dolgozni, a fiam iskolába megy. Nagyon kevés tejcsim volt, így 2 óránként szoptattam, emiatt velem alszik, saját szobája pedig nincs, kevés a szobánk. Végül 1 éves koráig kapott anyatejet. Azóta gyakorlatilag rajtam cumizik a gyerek,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!