Mit tennétek? Kifizessem vagy balhézzak?
Én egyetértek nem dolga a tanárnőnek az öltöztetés stb stb. de azért így kiszúrni egy gyerekkel, szülővel. Vehette volna a fáradtságot hogy rápillant a gyerekre, megkérdezi, nincs ünneplő ruhád és segít átöltözni. Nem kell átöltöztetni (mert egy 6 éves át tud öltözni), de az x 6 éves ruháját megigazíthatja. És oké anyuka is hibázott nyilván. De például, amikor bevitte a gyereket, gondolom 6 évest még "átvesz" a tanító néni, szólhatott volna, anyuka adja rá a gyerekre az ünneplőt, mert nekem nem lesz időm ezzel foglalkozni.
Nem tudom, azért ez egy minimális emberi értelem és odafigyelés, ami elvárható egy tanító nőtől. Egy elsős kisgyerek tényleg kicsi még. Pláne ovi után, ahol a dajka nénik körbeugrálták őket és segítették.
Én nem szoktam a tanárok ellen beszélni sőt, de ebben az esetben kifejezetten trehány, bunkó volt a tanító nő.
Egyébként pedig igen, ha fényképezés van, segítsen mind a 25 gyereknek.
És milyen hozott anyagról beszélsz???????????? Hogy jön ez most ehhez? Ez itt nagyon nem helyénvaló. Sőt.
Öltöztethette volna elegáns, nem könnyen koszolodó ruhába. Például: sötét farmer, bársony nadrág, ing és fölé egy pulóver, amit csak le kell vetni.
Oké hétköznapokon elmegy a melegítő, de én egy fotózáshoz nem vinném ebben, biztos van más ruhája is.
Vagy csak melegítő meg az ünneplő? Jó mondjuk ez anyagi helyzet függvénye is, igaz erre nem gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!