Mit tegyek, ha az ovis télapóünnepségre nem tudok elmenni?
Figyelt kérdés
Nem vehetek ki szabit, és nem azért mert nincs, hanem mert nem adnak. Azon a napon senki sem mehet szabira, és nekem a szívem szakad meg hisz már évek óta el tudtam menni csak most nem.2010. nov. 25. 09:04
1/6 anonim válasza:
Apuka sem tud elmenni? Vagy nagymama?
2/6 anonim válasza:
Valakit szervezz be, mert rettentő rossz lesz a manódnak. Beszéld meg a gyerkőccel, hogy nem tudsz menni, de az a valaki mindent lefényképez és elmesél neked.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a nagymama el tud menni, csak nem tudom mi lesz a fényképezéssel, mivel nem nagyon ért a géphez:)
Gondoltam esetleg megbeszélném a főnökömmel mégis szánjon meg, de nem valószínű, sajnos:(((
2010. nov. 25. 09:17
4/6 anonim válasza:
Otthon az ünnepség után mondasd el a picivel a kis versikéjét, dalocskáját, így mégis meghallgattad a műsorát, az oviba meg menjen nagyi téged képviselni.
5/6 anonim válasza:
Szia esetleg kérjél meg vkit ! Vagy otthon üljön le az egész család és a kisfiad vagy kislányod adja nektek elő amit megtanult!
6/6 anonim válasza:
Jók az előző ötletek! Én esetleg megpróbálnék "lebetegedni" és táppénzre menni jó lázasan, fertőzően.. :D:) nem tudom, hogy nálatok ez mennyire kivitelezhető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!