Nem veszik ki a gyerek orrmanduláját?
Figyelt kérdés
A kisfiam 6 hónapja tartósan náthás,gennyes orrváladék.Megnagyobbodott orrmandula,a kivétel javasolt.Ez idáig rendben,de sok helyen olvasom,hogy,ha folyik az orra,akkor nem veszik ki?Hiszen épp ezt nem tudjuk megszüntetni.Valóban így van?2014. máj. 6. 12:56
1/3 anonim válasza:
Sajnos amíg folyik addig nem veszik ki. Rendbe kell jönnie teljesen, mert addig nem műthető. Nálunk is megvárták,míg teljesen meggyógyult az orrfolyásból és aztán vették csak ki. Kitartás!!
2/3 A kérdező kommentje:
Hát értem ,de ez most rendesen mellbe vágott.Mert nincs az a szer amivel elérnénk,hogy ne folyjon az orra.6 hónapja naponta többször is használjuk a porszi orrszit különböző orr,sőt fül cseppek.Ez nem változik.Ha adom neki,ha nem.Kedves anyák,apák segítsetek valami jó tanáccsal.
2014. máj. 6. 13:04
3/3 anonim válasza:
Én 3 hétig voltam itthon a műtét előtt táppénzen, ebből 2 hét volt orrfolyós takonykór. A 3. héten már csak a biztonság kedvéért nem vittem közösségbe, nehogy emiatt ne műtsék meg. Egyébként nekünk az orvosunk azt mondta, hogy ha csak folyik az orra, attól még megműtik (nyilván a műtéttől várható a lényeges javulás), csak komolyabb ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!