Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ítélik el azt a nőt...

Miért ítélik el azt a nőt amelyiknek a gyerekét az apja neveli új feleségével?

Figyelt kérdés
Ha csak az miatt neveli az apa mert a gyerek anyja és az apa külön mentek és az apánál jobb körülmények jobb anyagi helyzet volt.

2014. máj. 16. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
egy gyereknek szeretetre, boldogságra, melegre, ételre, ruhára van szükséges. Ha ezt nem tudja megadni az édesanyja, akkor a legjobb, amit tehet, hogy olyanra bízza a kicsit, aki biztosítani tudja számára mindezeket. Néha a legjobb, amit tehet az anya, hogy másnak átengedi a gyermeknevelést... és lehet, hogy ebben sokkal több szeretet van, mint abban, hogy éhezik, fázik, de velem van, nehogy megszóljanak. Ha a szívem szakadna is meg, de az apjára bíznám, ha nálam nélkülöznie kellene, nála pedig nem. (és itt most nem az évente új okostelefonról van szó). NEm ítélek el senkit ilyenért, mert nem tudom, mi van mögötte, azt csak ők tudják.
2014. máj. 16. 12:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben semmi elítélni való nincsen,van amikor az apuka minden szempontból megfelelőbb szülő,különmennek és ezt belátja mindkét fél,akkor szerintem semmi gond nincs ezzel, a gyereknek is úgy a legjobb ha apuka anyuka elégedett a körülmények is rendben vannak.
2014. máj. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!