Otthon mernéd hagyni a 3 és fél év körüli gyermekedet kb 5 percre egyedül?
Mármint miközben alszik, semmi veszélyforrás nincs a szobájában és nem éri el a kilincset. Ha le kéne ugranod a boltba ami a lakás mellett van. Szerintetek magára hagyható? Szerintem csak halaszthatatlan esetben (vagy akkor sem, hisz bármi történhet), de a férjem szerint nem lenne semmi baj, hisz alszik.
Ti mit gondoltok?
Alvás közben ilyen rövid időre minden további nélkül. Legalábbis az én gyerekem ha föl ébred délutáni szunyából nagyon jól elvan magának még pár percig. Pár perc sírástól még senkinek nem lett semmi baja.
A te babádat te ismered, neked kell dönteni.
A lakás melletti boltba valószínű a bébiőr is működik még.
13:54 nem baba már! 3,5 éves gyerek aki ha felébred nem nézegeti még el a kezét percekig hanem felkel kijön az ágyból és keresi az anyját apját.
S igen mi van akkor ha veled történik valami és nem érsz vissza?
Az más ha leugrasz a szeméttel a kukáig vagy a postaládáig. Az tényleg nem tart 5 percnél tovább. De nekem ne mondja senki,ohgy a sarki boltban a bevásárlást nyugodt lélekkel elintézné ennyi idő alatt, mert ott mindig jön Náncsi néni aki megkérdi hol a gyereke, vagy fellöknek, feltartanak stb...
Pont ennyi idős a gyerekem. Ahogy felébred, egyből jön ki, és keres, vagy kiabál értem. Ha épp mondjuk a mosdóban vagyok, és nem lát meg egyből, már látom rajta, hogy kezd megrémülni. Pedig amúgy egy vagány, önálló kisember, nincsen hozzám nőve, de biztos nem tenném meg vele, hogy esetleg keres, és nem talál, és megijedjen...
Bízz a saját ösztöneidben, és ne engedj a férjed véleményének. A pasik annyira másként látják az ilyen kisgyerekes dolgokat, az ő szemükben ha egy gyerek jár és beszél, akkor már szinte felnőttként kezelik (mármint az hiszik, hogy ugyanúgy gondolkodnak, éreznek, mint mi felnőttek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!