1-10 éves gyerek (ek) anyukái?
Figyelt kérdés
Nektek mi a hobbitok? Milyen új dolgokat csináltatok, valósítottatok meg? Milyen álmaitok váltak valóra?2016. jún. 20. 10:14
1/5 anonim válasza:
3 éves a fiam. Hobbim a varrás.
Nincs különösebb álmom, terveink vannak (ház átépítés pl), ami előbb utóbb biztosan megvalósul.
2/5 anonim válasza:
Olvasni nagyon szeretek.
Mióta meg van a lányom azóta tanulni is szeretek.Fiatalabb koromban elég link voltam ilyen szempontból,az érettségiig is nehezen jutottam el,utána szereztem egy szakmát,de nem szerettem.Mióta meg van a lányom,két szakmát szereztem,szeptembertől kezdem a harmadikat,újra érettségizem emelten,és irány a főiskola.Remélem összejön.Most a tanulás a hobbim,élvezem,még ha fárasztó is.
Olyan munkát szeretnék,ahol embereken tudok segíteni.Szeretnék a meglévő lányom mellé,még egy gyermeket,kiegyensúlyozott családot,egészséget,munkát.Ezen dolgozom,dolgozunk :)
3/5 anonim válasza:
Nyelvet tanulok,olvasok amikor idom engedi.Meg sportban szeretnek vmit elerni,valami komolyabbat es ennyi boldogga is tesz.Nincsenek nagymamak,bebiszitter havi 1ster jon,gyerekekkel jelenleg ennyi fer bele. (3 es 5evesek)
4/5 anonim válasza:
1.5 és 3 éves gyerekeim mellett a nagyon kevés szabadidőmben szalvéta technikázom, natúr fa termékeket festek, díszítek, ezeket mind itthonra csinálom tehát nem eladásra. Szeretek mindent ami festés, dekor. A varrás is érdekel, sok ötletem van, csak éppen nem tudom megvalósítani. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor leginkább otthon ülős hobbik vannak. 3-as megkérdezhetem mit sportolsz?
2016. jún. 21. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!