Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves kislányom már áll 7...

1 éves kislányom már áll 7 hós kora óta, . Jjárókában száguldozik, de ha simán áll a földön akkor még egy lépést sem mer tenni a kincsem, még kapaszkodva sem. Kinek mikor indult el a babuja? Lábujjhegyen akarna álldogálni normális ez?

Figyelt kérdés

2017. márc. 3. 08:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Nyugi akkor :) a kompban állítólag szeretnek lábujjhegyezni. Tudom, néhányan ajánlják. Te csak jót akartál, de igyekezz leszoktatni róla a babát! Ahogy korábban is írtam, szerintem rendben van a babád. Teli talppal áll komp nélkül, szóval ez jó. A járás meg még várhat. :)
2017. márc. 3. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hideg a csempe a konyhában. Én két rétegben terítettem le a vastag ágytakarónkat, mármint a védőt, nem az alvó takarót. Ezen még jól tud mászni is. Sosem fázott meg eddig, szóval szerintem ez jó megoldás.
2017. márc. 3. 10:05
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi :) csak annyi anyától hallom hogy már ha nem is megy de már lépeget illetve kapaszkodva megy..de a picim elég parás..mert nagyon nem szeret huppani sem :) védi magát ezerrel ami nem baj csak nagyon óvatos a járást illetően is.. köszi mégegyszer...várok végülis elkésve nem vagyunk :)
2017. márc. 3. 10:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a komp a ludas. Ne tedd bele többet, el fog indulni :-)
2017. márc. 3. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Kisfiam 8 hónaposan állt fel, úgy hogy kapaszkodott. 14 hónaposan kezdett el járni. Addig nem lehetett még vezetni sem, mert nem hagyta, inkább kúszott eleinte, majd mászott. Viszont amikor elkezdett járni, nem volt elesés, dülöngélés, biztosan ment. Onnan babakocsit is csak vészhelyzetben használhattunk. Most 8 éves, másodikos, és az egyik legjobb sportoló az osztályában, főleg futásban, labdajátékokban. Ne aggódj, és ne használjátok a kompot.
2017. márc. 3. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Az en gyerekem is eleg koran, 6 honaposan allt fel. 14 honaposan kezdett kapaszkodas nelkul jarni.
2017. márc. 3. 20:11
 17/17 A kérdező kommentje:
oké, kompot kihagyjuk az életünkből...és remélem megindul a babum amikor már jónak látja :) köszi :)
2017. márc. 4. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!