Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy mentsem meg a lányaimat...

Hogy mentsem meg a lányaimat a züllött szomszédság befolyásától?

Figyelt kérdés

Kislányomat annak idején a körzet szerint illetékes óvodába írattuk. Sajnos azonban, mint közben kiderült, az utcában és a környéken igen sok, kisgyerekes család kifejezetten züllött, primitív és kulturálatlan. A gyerekeik agresszívak, láthatóan hiányosan neveltek, és szégyentelenül alpáriak.

Kötelesek vagyunk a törvény szerint eltűrni, hogy óvodás korú gyerekeinket megrontsák? Hogy tönkretegyék a lelkivilágát?? Hogy erkölcstelenségre tanítsák valami elvadult gyerektársak? Megerőszakolósdit játsszanak vele a fiúk, akiknek a szülei aztán csak a képünkbe röhögjenek?

2014. máj. 9. 12:30
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
22%

Látom ráérsz...

Azt írtam, hogy az intézmények között megy a híráram: a több helyen problémázó, jogait követelő szülőket általában megelőzi a hírük, ha tetszik, ha nem. Ez rád is igaz, hatványozottan.

Nem vagyok a fogadatlan prókátorod- itt a véleményem lehet anoním, senki nem kényszerített, hogy ország-világnak itt sírd el a részigazságaidat. A face bejegyzésére is egy több éves egyszeri eset alapján ÁLTALÁNOSÍTÁS, lázítás.

Jó, hogy nem hagyom azért szó nélkül, ha valaki a közvetlen (közös) lakóhelyünkr ilyen rossz véleményt ír.

Neked kéne elgondolkozni azon, hogy nem-e a te készülékek én van-e a hiba, ha több helyen is csak a probléma van?

Nem minden ovi rossz, szemét, nem zaklatnak itt bandának senkit alpári gyerekcsoportok- sokan szeretnének ilyen normális, fővárosi viszonylatban is csendesebb, kisvárosias környéken élni.

Kicsi a világ: telesírod itt a vádjaiddal a netet és földid válaszol.

Egy kötekedő embertípus vagy és neked mindenki szemét és rossz, aki dolgozik, az csak csókos lehet, akinek felveszik a gyerekét csak csókos lehet... Te bezzeg.

Azért amikor az intézményeket ovikat, majd iskolákat szürke, ne felejtsd el megemlíteni a bejegyzésében, hogy kb. Ilyen felháborodottak lehettek azok a szülők és pedagógustársaid, akik benned az alkoholistát és nem a nevelőt ismerhették meg.

Ok, tudom, ők is szemetek, csókosak- mindenki az, csak te vagy az erkölcs bajnoka a hamis lakcímekkel meg az állandó prédikációiddal.

Hidd el, te is tudsz bőven terhes lenni a környezetednek- talán nem véletlen, hogy állandó a konfliktusos valakivel.

Én nem bántalal téged, de szerintem nem ártana elgondolkodni... Ha magadért nem is, a gyerekekért, mert nekik nem kicsit lesz ez a stílus és életvezetés kárára.

Nem tragédia a tévé, ha a szülő nem bébicsősznek használja és együtt, megválogatva néz műsort a család- nem kell téríteni, prédikálni, mert terhes...

A kerület, a városrész továbbra sem rossz, de nyugodtan elköltözhettek- ha mégis maradtok, nem ártana kicsit élhetőbben viselkedni neked is.

Minden jót.

2014. máj. 9. 20:43
 42/56 Alif-a ***** válasza:
18%

Hát barátom nem vagy te se matyóhímzés a végére.

Ja már ha itt előttem rólad írnak.

Azé nem érzed hogy züllött a szomszédság- te meg valami alkesz vagy vagy voltál?

Egyébként hitgyülis vagy amúgy?

2014. máj. 9. 21:04
 43/56 anonim ***** válasza:
egy diplomás ember hogy lehet ilyen primitív
2014. máj. 9. 21:06
 44/56 A kérdező kommentje:

<< Nem vagyok a fogadatlan prókátorod- itt a véleményem lehet anoním, >>

Hát nagyon vigyázz is, hogy meg ne találjalak, mert akkor ezek után most már könnyen polgári bíróság előtt végzed becsületsértésért. Nagyon ismerős a stílusod valahonnan, és ha így folytatod, meg is lesz hogy honnan.

<< egy több éves egyszeri eset alapján ÁLTALÁNOSÍTÁS, lázítás. >>

Először is. Az "egyszeri eset" egy hónapokig húzódó ügy volt. Másodszor, én egy nevet, egy utalást helyszínekre és személyekre le nem írtam. Ki ellen is lázítok kit???

<< Jó, hogy nem hagyom azért szó nélkül, ha valaki a közvetlen (közös) lakóhelyünkr ilyen rossz véleményt ír. >>

Olyan emberekről írtam, akikről jó alapom van rá. Mégse neveztem meg őket, se a kilétükre, a származásukra nem tettem még halvány utalást sem, veled ellentétben. Igazából nem is értem, mi ez a kirohanásod, hogy ilyen nagy mellénnyel megvédd őket...

<< akik benned az alkoholistát és nem a nevelőt ismerhették meg. >>

Most már másodszor jössz ezzel. A vicces az, hogy 2 pohár bornál egyszerre több nem is esik jól, nem bírja a savam. Erősen törnöm kell a fejemet, mikor volt olyan, hogy huzamosabb ideig mondjuk átlag heti 4-5 sörnél többet ittam meg. Vagy hogy botrányosan részeg lettem volna valahol. Pláne, hogy pedagógustársakat sokkoltam volna az "alkoholizmusommal". De hát nyilván törlődött a memóriámból, annyira be voltam rúgva...

Láttál te már igazi alkoholistát? Van fogalmad egyáltalán, hogy mit is jelent a szó?

És még ÉN keverem a szrt féligazságok terjesztésével???

<< Én nem bántalal téged, de szerintem nem ártana elgondolkodni... >>

Hűha... MI lesz, ha még elkezdesz bántani is?

2014. máj. 10. 01:33
 45/56 A kérdező kommentje:

<< Látom ráérsz... >>

Nagyon nem érek rá amúgy, de hát az én életemről, meg becsületemről lévén szó, kénytelen vagyok időt szakítani erre.

Na és te? Annyira nincs saját életed, hogy másokéval kell foglalkoznod? :D

2014. máj. 10. 01:40
 46/56 A kérdező kommentje:

Az ÉRDEMI és TÉNYSZERŰ válaszokat jegyzem azért.

Az óvodát, amit mondtál, megkérdeztem a páromtól. Sajnos megerősített abban, amit én is válaszoltam rá. Három éve örültünk volna, (illetve annak idején ott is próbálkoztunk,) de MOST MÁR nem járható út a két lányt két különböző irányba ingázni. A nagyobbik már jár az egyik intézménybe, muszáj lenne ugyanoda vinni a kisebbiket is. Azért kösz.

2014. máj. 10. 01:40
 47/56 anonim ***** válasza:
91%

Lehet lepontozgatni, de akkor is erős ferdítés, amit csinálsz.

Polgári bíróság, mert megírom, hogy nem vagy szent erkölcsös ember, ellenben kötekedő, ingyenélő, térítgetős erkölcscsősz? Megtalálsz és mi? Megversz? ;)

Nevetséges vagy. Végtelenül szánalmas is. Szegény családod.

Keressék inkább munkát, állj neki a környezeted rendbe tételének- vagy arra is van kifogás?

Két gyereket lusta munkanélküliként nem érsz rá két helyre elvinni oviba, iskolába? Milyen érdekes, hogy rajtatok kívül mindenki meg tudja oldani, mi is. Vagy ezért is a szomszédság a hibás?

...és csak hogy a fórumozók is tisztán lássanak: miért is küldtek el a kőbányai iskolából? Gondolom, nem a gyomorsavad miatt...

Röhejes és álszent ez az egész, amit művelsz. Nem a neten kéne az igazságot keresni. Ha igazat adok neked és brühühü de sajnállak, akkor Cimbi leszek és megoldódik minden gondod?

Na ugye.

2014. máj. 10. 09:17
 48/56 anonim ***** válasza:
A válaszokat, amik neked tetszenek nem JEGYZENI, hanem megköszönni illenék Uraság.
2014. máj. 10. 09:20
 49/56 A kérdező kommentje:

Nem megverlek, hanem feljelentelek.

Hogy nem vagyok egy szent, az tény, de amiket te állítasz, hogy durva emberekkel tartok kapcsolatot, miközben a gyerekeim felügyelet nélkül bandáznak, magyarán KISKORÚ GYEREKEIMET VESZÉLYEZTETEM, valamint "masszív munkanélküli" és "alkoholista" vagyok, az nem játék. Konkrétan egy kisstílű bűnözőnek állítasz be, ami már kimeríti egy becsületsértés jogi fogalmait.

Ma éjjel beszéltem két ügyvéddel és a következő a felállás:

Nyilvános becsületsértés és hitelrontás ügyben polgári peres ügyben eljárást indítanak. A gyk szolgáltatója kiadja az IP címedet, és az email címedet. Természetesen nem nekem, hanem a hatóságoknak.

Ezek után tanúként beidézik a férjedet, meg még néhány olyan közeli ismerősödet, akik eskü alatt erősítik majd meg tanúvallomásként, hogy az IP cím alapján beazonosított számítógép a fórumbeírás idején a te birtokodban volt, (ha közben "el találnák lopni" tőled) és hogy az email cím is a tiéd.

A napokban még kimentem ennek a fórumnak a bejegyzéseit egy hitelesített fájlban, arra az esetre, ha közben véletlenül kitörölnéd a hozzászólásaidat.

Addig is azt javaslom, találj olyan, szavahihető tanukat, akik eskü alatt megerősítik, hogy a rólam tett állításaid helytállóak: Kiskorúakat több rendben veszélyeztető, alkoholista munkakerülő vagyok, aki kétes elemekkel tartok kapcsolatokat a saját lakásomban.

Ellenkező esetben a kiróható büntetéstétel 4-től 10 évig terjedő szabadságvesztés, hivatalos ügyektől való eltiltás, plusz a teljes ügyvédi- és perköltség mellékbüntetésként.

2014. máj. 10. 11:57
 50/56 A kérdező kommentje:

Most végig gondoltam, hogy azon a környéken mikor hol dolgoztam.

Pestszentlőrincen, Pesterzsébeten, és Csepelen igen. Ezekben az iskolákban tudnék róla, ha a munkakapcsolatunk megszűnésének valami halvány köze is lenne az alkoholhoz.

Megkérdeztem a páromat is, hátha olyan részeg voltam, és kiesett az emlékeimből.... :D És nem, Kőbányán speciel soha sem dolgoztam, se iskolában, se máshogy!

Kezd érdekessé válni a dolog. Hát én most már kíváncsi leszek, mit hoz ki a bíróság, hogy kivel keversz össze, vagy mi van...

2014. máj. 10. 12:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!