Kinek hogy ment?
Egy hete vettük a bilit! Nagyon tetszik neki mert olyan mint egy kis szék amibe benne van a "kaki" rész amit ki lehet venni és még teteje is van amit fel lehet hajtani mint a rendes wc-nek!
Na szóval lényeg az, hogy azóta ügyesen használja ha mondom neki hogy üljünk rá! Először csak este a fürdés előtt de mostmár ébredés után a déli alvás előtt és mint írtam a pancsi előtt pisil! Aztán nagy öröm mikor visszük lehúzni mert valamiért ő imádja a wc-t! :D ha talá
zsepit akkor azt viszi és mondja hogy húz húz! :D
Lényegében az érdekelne ki mikor kezdte a bilire szokatást vagy van esetleg már rögtön a szűkítővel kezdte és a wc volt az elős?
És kinek hogy ment? :)
Fiamnál nehezen. Már egész jól beszélt és még mindig nem volt hajlandó csak a pelenkába, persze abból is csak a frissen cseréltbe. PONTOSAN tudta a bili mire való, kiraktam, felfordította, ráült az aljára és határozottan azt mondta a szemembe nézve NEM!. Aztán jöttek a vándorkörhintások (nem körhinta, de nem tudok más nevet), céllövöldések, felállították a körbekörbe kiasautót, lovacskát, villamost stb, fiam állt a radiátoron orrát az üvegre tapasztva bámulta őket én meg mondtam neki, "Látod, ha bilibe fogsz pisilni kakilni, akkor felülhetsz rá és addig mehetsz amíg akarsz!" Attól kezdve éjjel nappal szobatiszta volt, csak bilibe ment az anyag, igaz a gatyámat kifizettem arra az egy hétre a mutatványosoknak.
A lányomnál viszont semmi iylen trükkre nem volt szükség. Egyszercsak magától ráült a bilire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!