Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki fogyott szoptatás alatt,...

Aki fogyott szoptatás alatt, nem lett kevesebb teje?

Figyelt kérdés
4 hónapos iszsz babám van. Most szeretnék fogyni 5 kilót, szobabiciklivel és a szemétkaják elhagyásával. Mellette normálisan étkeznék. Így nem lehet baj a tejjel, ugye?
2020. jún. 28. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem azon múlik a tejtermelés.

Jó estben a kismama fogyni kezd a szülés után, mert

a hormonháztartása is megváltozik, az étkezése is.

2020. jún. 28. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én fogytam, nem lett, rengeteget ettem, mégis kb szívta ki belőlem a kilókat. Én nem edzettem mellé, az extra tejtermelés viselt meg szerintem.
2020. jún. 28. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
85 kilóval mentem szülni. 7 hónapos a fiam 55kg vagyok. Nem lett kevés tejem,nem edzek csak ugrálok a babám körül. Viszont én keveset eszem. Nekem is csoda,hogy ő 10kg,szépen hízik én meg fogyok.
2020. jún. 28. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
2 év szoptatás alatt 13kg-t fogytam. Bőőőven volt tejem..
2020. jún. 28. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
extra hízós voltam mindkettő terhességemnél .87el mentem szülni, 5hós a babám 57vagyok. Rengeteg zöldség gyümölcs csúszik ,tejalerrgias így kiiktattam minden csoki és hasonló dolgokat. A tejem soha nem volt sok ,1 csepp nincs pluszban, be se indul a mellszìvó hatására ,de neki tökéletesen elég.
2020. jún. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Mért ad kevesebb tejet az egyik mellem?

Mit lehet csinálni, hogy többet adjon?

Kevesebb tej, gyakrabb szoptatás mellett?

3. Lányom szoptatom,de eddig nem volt hasonlo gondom. 7 hetes baba,oránként másféloránként szopizik, de délutánra csak sir rángatja,amint kap 60-80 ml tápszert azonnal megnyugszik. Sajnos már 2x egy nap potolnom kell. Mivel nyári szünet van itthon van az 5 és 2 éves...

19 napos csemetémnek szoptatásonként 40 ml tejet tudok adni, se többet, se kevesebbet. Miért nem indul be a tejem? Mit tegyek?

Császárral szültem, nehezen az 5. napon indult be a tejem, és etetésenként mellenként 20ml-nél meg is állapodott. Az istennek nem tudok többet adni, sem géppel, vagy kézzel fejve, sem szoptatva. Igény szerinti szoptatást is próbáltam (kicsit nyekkent már cicin volt),...

Hormonprobléma szoptatás alatt, kevesebb tej?

Lassan 3 hónapos a kislányom. Eddig nem volt probléma a szoptatással, tejem is volt, pont elég. 1 hete kezdődött, hogy durván elkezdett hullani a hajam (még a terhesség előtt hullott ennyire, azóta egyáltalán nem). És pár napja olyan, mintha meg akarna jönni, de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!