Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatás végét jelenti, ha...

A szoptatás végét jelenti, ha egyik napról a másikra a mell kicsi és puha lesz?

Figyelt kérdés
Most 3,5 hónapos a kislányom. Már túl vagyok egy csomó tejszaporításon. Sajnos mindenen beparázok, amit a tejen, a reflexen egyből érzek! Amin mégjobban beijedek. Eddig mindig sikerült visszahozni. De most eztmásnak érzem, mert a mellem jóval kisebb lett! Szinte már terhesség előtti méret. Tök puha és lapos. :( Most is mindent megteszek, hogy vissza jöjjön a tej, de attól félek, most itt a vége!!! Vagy esetleg ez természetes, csak pont jött egy kritikus időszak? Volt így valaki? Van még esélyem?

2013. jún. 1. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elöször persze, de a környezetemröl ugyis tudom, hogy nem eppen tajekozottak, az orvosnak erdekeltsege lehet a tapszergyartoknal (es a szoptatos tanfolyama), es minden altalam felkutatott informacio meg arrol szol, minden oke. 7 honap utan mar megnyugodtam, hogy minden rendben, hiszen beteg sem volt, fejlödik, ugy latszik, eleg neki, emiatt nem mertem tovabb. :) Na meg akkor kezdtem a hozzataplalast (csaladi allergia miatt).

Eszembe jutott meg egy dolog: vashiany is etvagytalansaggal jarhat, a vas pedig C vitaminnal szivodik fel. (Ha esetleg neked vagy neki van keves?)

Most, a 2.-nal is merem egyelöre, ha mar megvan a merleg, bar ö meg sokkal többet eszik az "elöirtnal", es neha meglep! Van, hogy 10 perc alatt eszik pl. 100 felett, van, hogy fel ora alatt, es van, amikor azt hiszem, belealudt es a keves szajmozgas miatt semmit sem evett, es megint 100 felett evett. Es van, hogy megnyugszom, mert a torkanal latom, hogy bar belealudt, de nyel, es alig evett 50-et...

2013. jún. 4. 17:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi! Már én is kezdek beletörődni, hogy neki ennyi elég! (azért még csak kezdek!:) ) A mellem is visszaáll szoptatós méretre. :) úgyhogy remélem minden rendben lesz! Vashiányom viszont lehet, hogy van! Mert sokat szédelgek, meg fáradtabbnak is érzem magam mint kellene! Pedig szedem a vasat. De azt nek tudtam, hogy kell hozzá c vitamin. És azt sem, hogy ettől ő is lehet vashiányos! De akkor szedek c vitamint is, és ha nem javul, elmegyek vérvételre, hátha több kell belőle.

Mindenkinek köszönöm a választ!!!

2013. jún. 5. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha esetleg ettöl tartassz, feltettem egy kerdest, megnyugtatoak a valaszok:

"Mennyi ideig szoptattatok az elsö ataludt ejszaka utan?"

2013. jún. 10. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:
1. voltam ismet
2013. jún. 10. 14:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnézem! :)
2013. jún. 11. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!