Az, hogy milyen pozícióban van a baba a méhben, mennyire befolyásolja azt, hogy milyen nehezen vagy könnyen tud kijönni? Mely pozíciók okozhatnak nehézséget vagy nehezebb születést?

válasza:A farfekvés nehezíti a dolgot, a fejvégű az optimális.
A farfekvés általában császárt jelent automatikusan.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi befolyásolja?
Gondolok itt sportolasra, hatartas vezetesre, felujitasra, Napi 3x - 4x kutyasetaltatasra, Vakacion voltam (repul;ovel utaztam) stb.
Most vagyok 37+6, a baba a 36. heti UH szerint (becsült súly) 3200g! Már a 18. heti genetikai UH óta mondja mindig a doki, hogy nagy baba lesz, az biztos...(aminek én örülök nagyon), de már nagyon szülnék, mert szeretném a kezemben tartani plusz a fáradékonyság, a...
tegnapra voltam kiírva.voltam nst-n ami 10-es lett. utána magzatvizet akartak nézni de nem tudtak mert 2100 a méhszájam így elküldtek uh-ra.ott megtudtam hogy minden rendben de kicsit sokkolt hogy 4177g-ra becsülték a babucinkat.lehet hogy császár lesz vagy semmi köze hozzá a baba súlyának?
Olvastam itt olyat akinek a 38. heten elsö fokban volt es mondta a dokija, hogy ezert akar tul is hordhatja. Nekem mar kicsit meszes es ma vagyok 38+1 most akkor hogy van ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!