Amúgy ha ennyire rettegsz, pár ezer ft-ért meg tudod nézetni laborban.
Igen, az epekövet le kéne tudni előbb.
2022. szept. 1. 13:18
2/9 anonim válasza:
Ugyanolyan gyakori, mint trombozist kapni a repulon, vagy a moziban ha reggeltol estig beulsz filmet nezni. Teljesen felesleges ezen aggodni, ennyi erovel az uton se menj at, mert eluthet az auto.
2022. szept. 1. 13:20
3/9 anonim válasza:
A császármetszéstől nem kapsz trombózist. A műtét utáni hosszú fekvés, ami veszélyes lehet. Ezért erőltetik, hogy mihamarabb felkelj és kezdj el mozogni. Amúgy esèlyes, hogy vettek tőled vért a kórházban töltött napok alatt, és ha valami probléma lett volna, akkor sźóltak volna.
2022. szept. 1. 13:33
4/9 anonim válasza:
Sajnos nekem a második császár után lett. De sztem nem gyakori
2022. szept. 1. 18:30
5/9 anonim válasza:
Nekem is lett, bár terhesen erősen vizesedtem és kórházban voltam három hétig. Műtét után viszont fel voltam állítva 6 óra után és megkaptam a babát ellátni, szóval nem feküdtem, meg otthon sem, ahonnan mehettem vissza az intenzívre úgy a gyerek 2 hetes korában. Szerintem minimum a vizesedés miatt adniuk kellett volna vérhigítót. Genetikai hajlamom nincs.
2022. szept. 1. 19:46
6/9 A kérdező kommentje:
Jaj sajnálom hogy így jartatok.
Remélem azóta minden rendbe
Na épp ezért félek újra teherbe esni sajnos
2022. szept. 1. 20:29
7/9 anonim válasza:
Nekem a trombózis ellenére lett még egy gyerekem, csak nála már kaptam végig szurit. Genetikát csináltathatsz magánban is. 5.
2022. szept. 1. 20:37
8/9 anonim válasza:
Szia. Én 34 voltam, amikor császármetszéssel megszületett a lányom, és mivel tudott volt, hogy az anyám 40 évesen sztrókot kapott, adtak injekciót is. Neked azért nem, mert nem állt fenn érdemi kockázat. A tesztet egyébként Leiden tesztnek hívják, kimutatja a hajlamot, magánlaborban pár ezer forintért megcsinálják. Nekem azért kellett, mert fogamzásgátlót szerettem volna íratni. Ha ennyire bánt a dolog és megnyugszol tőle, esetleg csináltasd meg. Az enyém negatív lett. Ha szeretnél még gyereket, ez szerintem semmiképpen se tartson vissza. Minden jót
2022. szept. 1. 21:54
9/9 anonim válasza:
Csm után infúzióba is adhattak vér hígítót, egy műtét során én úgy kaptam.
Most tervezünk babát, császárral szülnék, és ma halt meg az egyik kolléganőm, aki hasonló korú hozzám, tüdőembóliában. Nagyon megviselt, és meg is rémített.
Multheten szultem es ameddig bent voltam korhazban addig kaptam mehosszehuzot is es trombozis ellen is injekciot.
De hazaengedesnel nem kaptam hogy adjam be magamnak ilyenkor mivan?
Mas kapott en nem,azt mondtak ok nem adnak mert megelozik vele a nagyobb bajt,de ha...
Multheten hetfon csaszaroztak,azota kaptam ez ellen szurit,a masodik naptol jarkalok,alig fekszem vagy ulok.
Bent minden nap megkaptam,amikor jottem volna haza,kaptam receptet,de azt mondta a noverke hogy nem is kellene felirnia mivel nagyon nemhiszi hogy nekem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!