A természetes szülést vagy programozott császárt választanád újra? Miért?

válasza:Programozottat, még szép. Miért? Mert kiszámítható - a felépülés nehezebb volt, tény, viszont!
Nem szakadtam seggig miközben nyomták ki belőlem a gyereket, hanem betoltak, érzéstelenítés, kiemelték a babát, aztán ennyi. Sokkal kevésbé viselt meg, gyakorlatilag nulla trauma.
Sohasem szülnék még egyszer természetes úton, mert egy hentelés, ami sok szülőszobán zajlik - tisztelet a kivételnek, és nem, nem akarom kipróbálni, hogy "na vajon az Uzsokiban normális lesz a szülészet, vagy hentes?"
A fszt, akkor programcsászár.

válasza:Természetes szülés.
Egy ssürgösségi császár, egy természetes, szülés, egy programcsászár van mögöttem.
A természetes szülésnél egyszerüen jobban éreztem, hogy megszületik a gyerekem, a császár meg mindenképpen egy nagy hasmütét, ami igen megterhelö a szervezetre, másrészt meg utána sokkal problémásabb, hosszabb a felépülés.

válasza:"Nem szakadtam seggig miközben nyomták ki belőlem a gyereket, hanem betoltak, érzéstelenítés, kiemelték a babát, aztán ennyi. "
Ha egy normális országban így viselkedne egy orvos, kapásból bevonnák az engedélyét! A gyereket nem "nyomhatja ki" az orvos, nem szakadhat az anya, ha szükséges, egy kis gátmetszést csinálnak, de nem ilyen barbár módon kezelik a szülő nőket.

válasza:Csaszart. De nekem volt egy botranyosan katasztrofa term. szulesem, ami utan fel evig fajdalmaim voltak.
Az meg se kottyant, hogy a csaszar utani tenyleg kb 2 het az nehez volt, fajdalmas.
De nem egyszeru a csaszar sem! Nem a konnyebbik ut…
Csak nekem mivel mar volt osszehasonlitasi alapom, ahhoz kepest 100x jobb volt.

válasza:5!
Neked volt mindkettő? Mert azt kérte a kérdező, hogy azok válaszoljanak csak....
Akkor nem voltál mazochista??

válasza:Természetest
Természetesnél oké, a vajudás pokoli volt. De az kb 6-7óra volt.
Császár után 1hétig menni alig tudtam, nem még a babát ellátni.
Utána begyulladt a heg, baromira fájt. Majdnem 1hónao volt, mire azt tudtam mondani, hogy nem fáj

válasza:

válasza:Program császárt!
Össze sem hasonlítható, teljesen másfajta fájdalom van a term.szülésnél és a császárnál..
Első szülésem normál, hüvelyi szülés volt, szabályosan halálfélelmem volt és emberi ésszel felfoghatatlan fájdalom a medencémben és a hátamban, vergődtem a szülőágyon, dőltem jobbra-balra húzott magával az a brutális fájdalom.
A programcsászár után műtéti fájdalom volt. Szúró, égő fájdalom a bikinivonalnál..
Nem volt kellemes, főleg az ágyból felkelni volt nehéz kb 2 hétig. De semmiség a normál szüléshez képest!
Kapcsolódó kérdések:
Vagy akkor már késő, és természetesen kell szülni?
Tegnap voltam terhesgondozáson 34+4 naposan és a doki 92 mm-nek mérte a baba bpd-jét. Azt mondta ez 37 hetes terhességnek felel meg. Minden más értéke normális 2475 grammnak mérte a babát. Magánban járok hozzá, de azt mondta szeretné, ha 36. Héten bemennék államiba,...
Én természetesen szültem és az borzalmas volt, soha többé. Látom ezeket a celebeket, mindegyik programozott császár,pár nap múlva meg már pózolnak a babakocsival. Maga a műtét tudata számomra nem ijesztő, mert már műtöttek ébrenlétben (igaz, csak a lábamat, de az is 1...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!