Magán kórházban program császár?

válasza:Budapest, Tritonlife, 2 napot kellett csak bent maradni.
Előtte első gyerek államiban császár lett 2 napos oxitocinos kínzás után, második így nem volt kérdés, hogy programcsászár és magán, hát elmondhatatlan különbség, minden pénzt megér! Férj is bent lehet szobában bármikor, tesó is bejöhetett.
(Államiban ugye csak látogatói térig szabad legtöbb helyen, nagytesó oda nem jöhet be látogatni senkinek, még folyosóra sem.)

válasza:

válasza:1,5 éve, szintén Triton, saját kérésre császár.
2 napot voltam bent, minden simán ment.
Kapcsolódó kérdések:
Kedden műtenek kezdek izgulni:$
Egy korábbi műtét miatt javallott a császár. Egyszer mikor még terhesség előtt beszéltem egy szülésznővel, ő azt mondta, hogy ha megindul a szülés be kell menni és annyi. De ezt nem értem, ez így nem programozott...gondolom ha nem szabad a műtő vagy bármi akkor ez így...
A bent toltott napok alatt ti haloinget vagy pizsama vagy barmi más. Illetve a bugyi amit hordtatok milyen volt ilyesmi :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!