Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez jósló fájás?

Ez jósló fájás?

Figyelt kérdés
Sziasztok segitsetek legyszi mert megijedtem. Korhazba jarok terhes gondozasra az utobbi ket alkalommal mar megbeszeltuk az orvossal hogy szulhetek program csaszarral majd. 30 hetesen kerdeztem eloszor most 34 hetesen aztmondta majd az elso nst alkalmaval ad idopontot a csaszarra. Ez most csutortokon lenne..akkor leszek 36+6de igy ugye nincs nyoma nem lett felirva sehova..csak majd ha idopontot ad. Viszont ma egesz ejjeltol van egy olyan erzesem nemtudom pontosan mi ez de ugy erzem nagyon lent faj a hasam ilyen hullamokba jon a fajdalom. Az nem latszik hogy lent lenne a hasam..mert kozben fent is erzem a babat de lent meg nyom nagyob.Nemhiszem hogy vajudas mert 4 eve szultem es akkor mas erzes volt es sokkal jobban is fajt de azert ez is faj. Lent a csontom is faj elegge meg az egesz hasam lent mintha le akarna szakadni kb..ez joslo fajas lehet vagy mit gondoljak? Mkst ugy erzem olyan negyed orankent jon egy ilyen fajdalom.es ha esetleg emiatt be kellene mennem akkor a csaszar lehetosege igy nem is lenne adott?az elozo szzlesem eleg traumatikus volt az is csaszarral vegzodott de volt toxemiam is es hellp azert is mondta a doki hogy most is szulhetek csaszarral. Segitsetek mert megijedtem :'l
máj. 24. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Milyen kórház, milyen orvosa? Saját orvosod ugyebár, már nem lehet. Állami kórházban meg nem a rezidensek szokták eldönteni. Tehát, ha véletlenül előbb szülnél, hivatkozz a főorvosra, aki mondta, senki nem fogja megvétózni, főleg ilyen előzménnyel. Ráadásul még épphogy betöltöd a 36 hetet, az majdnem koraszülött. Olyankor eleve preferálják a császárt, pláne, ha még a baba is picike.

De simán lehet csak jósló, akkor meg sok hűhó semmiért.

máj. 24. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem jósló szerintem. Az menstruációs görcshöz hasonlít és rendszertelenül van. A vajúdási fájdalmat meg felfogod ismerni, mert az annyira fáj, mint még semmi.
máj. 25. 09:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen vegul lehet joslokent indult korabban de atment rendes fajasba es meg is szuletett a babam

Koszonom

máj. 25. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:

És nem árulod el a kérdés lényegét?😂 Végül császár lett vagy hüvelyi?

Gratulálok egyébként, sok boldogságot!

máj. 25. 11:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Vegul felul akartak irni a csaszart mert.pont olyan doki volt ejjel. De nem tagultam es szoltam hogy iszonyatosan faj es nem halad a dolog en szeretnem megis a csaszart..es a baba szivhangja is leesett igy vegul nagy nehezen csaszar lett. Elso kisfiamnal ugyanez volt

Koszonom szepen

máj. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

A kismama meg érzi, hogy mikor szül és minden jelből tudja, hogy szülni fog?

Egy női ismerősöm, most várja a második gyermekét és beszélgettem vele. Az ismerősöm meséli, hogy 2026. Január 25.-re van kiirva, de ő szerinte január 20. - án meg lesz a kicsi neki.

Milyen érzés a jósló fájás? Milyen,ha beindul az igazi vajúdás?

36 hetes vagyok, első baba! :) Milyen tüneteitek vannak? A baba befordult, és fáj ott lent,ha mozog.

Vérzés? Görcsök? Szülés? Nektek hogy indult be?

40. Terhességi hétben járok, hajnalban egy nagyon erős görcsre ébredtem, már előtte napokban is voltak jóslóim, viszont a fájással együtt elkezdtem vérezni is. Azonnal rohantunk a kórházba ahol elhajtottak, hogy ezek csak jóslók, a vérzés meg a folyamat része. Én...

Honnan tudja az emberi test, hogy most szülni kell?

Sziasztok! 33hetes vagyok, sajnos aludni már nem tudok rendesen (gondolom nem vagyok ezzel egyedül) és nagyon sokat jár az agyam... Próbáltam rákeresni a neten a kérdésemre, de nem igazán találtam rá semmit. Szóval az érdekelne, hogy a testünk, méhünk...

Ez jóslófájás lenne?

Második babámat várom, de elsővel nem volt ilyen. Menzesz szerű görcsöm van. De nem ez a jön megy, hanem a konstans érzem. Mintha mensiznék. Ez jóslófájás? Amúgy egész nap érzem. Hajnalban egy másfél órát, aztán 10 órától szinte folyamatosan kisebb kihagyásokkal. Ma vagyok 36+6.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!