Ez jósló fájás?

válasza:Milyen kórház, milyen orvosa? Saját orvosod ugyebár, már nem lehet. Állami kórházban meg nem a rezidensek szokták eldönteni. Tehát, ha véletlenül előbb szülnél, hivatkozz a főorvosra, aki mondta, senki nem fogja megvétózni, főleg ilyen előzménnyel. Ráadásul még épphogy betöltöd a 36 hetet, az majdnem koraszülött. Olyankor eleve preferálják a császárt, pláne, ha még a baba is picike.
De simán lehet csak jósló, akkor meg sok hűhó semmiért.

válasza:Igen vegul lehet joslokent indult korabban de atment rendes fajasba es meg is szuletett a babam
Koszonom

válasza:És nem árulod el a kérdés lényegét?😂 Végül császár lett vagy hüvelyi?
Gratulálok egyébként, sok boldogságot!
Vegul felul akartak irni a csaszart mert.pont olyan doki volt ejjel. De nem tagultam es szoltam hogy iszonyatosan faj es nem halad a dolog en szeretnem megis a csaszart..es a baba szivhangja is leesett igy vegul nagy nehezen csaszar lett. Elso kisfiamnal ugyanez volt
Koszonom szepen
Kapcsolódó kérdések:
Egy női ismerősöm, most várja a második gyermekét és beszélgettem vele. Az ismerősöm meséli, hogy 2026. Január 25.-re van kiirva, de ő szerinte január 20. - án meg lesz a kicsi neki.
Szülés után, a kórházba mennyi kiló megy le? Miért van sok vér veszteség császározáskor?
36 hetes vagyok, első baba! :) Milyen tüneteitek vannak? A baba befordult, és fáj ott lent,ha mozog.
40. Terhességi hétben járok, hajnalban egy nagyon erős görcsre ébredtem, már előtte napokban is voltak jóslóim, viszont a fájással együtt elkezdtem vérezni is. Azonnal rohantunk a kórházba ahol elhajtottak, hogy ezek csak jóslók, a vérzés meg a folyamat része. Én...
Sziasztok! 33hetes vagyok, sajnos aludni már nem tudok rendesen (gondolom nem vagyok ezzel egyedül) és nagyon sokat jár az agyam... Próbáltam rákeresni a neten a kérdésemre, de nem igazán találtam rá semmit. Szóval az érdekelne, hogy a testünk, méhünk...
Második babámat várom, de elsővel nem volt ilyen. Menzesz szerű görcsöm van. De nem ez a jön megy, hanem a konstans érzem. Mintha mensiznék. Ez jóslófájás? Amúgy egész nap érzem. Hajnalban egy másfél órát, aztán 10 órától szinte folyamatosan kisebb kihagyásokkal. Ma vagyok 36+6.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!