Szerintetek mennyi az ideális életév, amikor gyereket lehetne vállalni?
én mindig 25 évesen akartam szülni
mert addigra már fősuli elvégezve; szakmai tapasztalat megvan; elég komoly is addigra egy nő; és még fiatal anyuka is lennék.
de csak 28 évesen jött össze a baba :) de még mindig úgy gondolom, hogy jöhetett volna akkor.
Én az elsőt 21 évesen szültem a negyediket 33 évesen.
Most 35,5 éves vagyok s 4 gyerekem van. Az ideális kort nem tudom megmondani talán a huszonéves kor,de biologiailag 35-nél húznák egy határt.
Viszont ez ma már kitolódott 40 év fölé.
Én hamar megtaláltam az igazit. . .
17évesen teherbe estem, és most 12éves a lányom, én 31éves vagyok. Az akkori párommal pedig szerdán leszünk 16éve egymás mellett.Nem volt meg az előnyös háttér az én szüleim részéről (utáltak egész gyerekkoromba). De a páromén megvolt. Én az egészen 16éves koromtól jelenleg is dolgozom mint boltvezető. Mindent előtudunk teremteni, szép házunk van., sok kis kedvenc (gyerek miatt :) ). Minden jól alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!