Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debreceni Klinikán bejöhet...

Debreceni Klinikán bejöhet apuka a szülésnél? Mit kell tenni ahhoz, hogy 2 ágyasba kerüljek?

Figyelt kérdés

Sosem szültem még, és fogalmam sincs, hogy hogy mennek a dolgok, azt se tudom, hogy ha apuka bent akar lenni akkor azért fizetni kell?

Vagy pl. milyen lehetőségek vannak a szülésre? Mármint vízben szűlés, ülve szülés stb... és ezekért külön kell fizetni?

Lehet butaságot kérdezek, de tényleg fogalmam sincs! :D

Apukával szeretnénk szülni, és lehetőleg 2 vagy 1 ágyasba kerülni...

Azt tudom, hogy az egy ágyas fizetős, de a 2?

2013. jan. 18. 21:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Hozzátenném, hogy 2x feküdtem bent vetélés miatt, és komolyan mondom a 2. emelet az valami fertő... és nem szeretnék olyan szobába kerülni, ahol van vagy 4-5 kismama és nem tudnak hozzám bejönni látogatni, meg én se tudnék esetleg az ő látogatóiktól öltözni, szoptatni...stb..

Nem tudom, hogy a kismamák hova kerülnek és hogy ott milyenek a körülmények, de ha csak egy fokkal jobb, mint ahol én voltam, az már jó lenne.. :)

2013. jan. 18. 21:40
 2/16 anonim ***** válasza:

Régebbi kérdésben elég részletesen leírják, főleg a 16-os.ű

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2013. jan. 18. 21:49
 3/16 A kérdező kommentje:

Igen ezt már én is megtaláltam :D

De engem a külön szobák érdekelnek! Meg az, hogy vajúdásnál és végestelen végig az első perctől ahogy beteszem a lábam a kórházba velem lehet apuka?

Nagyon fontos lenne...

2013. jan. 18. 21:55
 4/16 A kérdező kommentje:

Már csak azért érdekel a külön szoba, mert tudom, hogy hogy néz ki a többi sajnos...

Ha szülésznőm lesz akkor nem kerülök többágyasba?

2013. jan. 18. 21:59
 5/16 anonim ***** válasza:

a linkelt kérdés 16os válaszolója vagyok

Amikor Én szültem még közös elfüggönyözött vajúdó volt már az új ,de ép akkor költöztek,de akkor is végig bent volt a férjem.

ha van hely akkor 2x2 ágyasba raknak közös fürdőszoba ,ez egész tűrhető

én a terhes patologián feküdtem az elsőn ez nagyon hasonló a 2 .emelethez ,annyiban rosszabb hogy forgalmasabb ,koszosabb 5x annyira kb . ( nem volt hely lent és ott voltam megfigyelésen ,nagy pocakkal , azok között akik feltáró műtétre vártak ) no comment.

A szülésznőt javaslom,de ha van hely akkor amúgy is 2 ágyasba tesznek.

Én a 8 ágyas mellet voltam nem sokkal ,oda olyanok kerültek akik nem tudtak beilleszkedni. Volt hogy az éjszaka közepén ott rivalt a rokonság ,meg loptak.

Kérdezz bátran privátban is.

Ja és írtam is hogy van azóta valami spéci egyágyas vajúdó káddal,biztos fizetős ,de én azt választanám.

Azt tudom hogy a VIP szoba 10 000 Ft / nap volt , ha a férj is ott aludt akkor 15 000 . Egészségpénztárra elszámolható . Én nem tudtam volna megfizetni 7 napot....

Mai eszemmel ,egyágyasban vajjúdnék és ha nem kapok 2 ágyast szülés után max akkor kérném át magam VIPbe.

Adok egy nevet ( szülésznő) ha gondolod.Felhívod, bemész ,körbe vezet minden kötelezettség nélkül és megbeszélitek a lehetőségeket.

2013. jan. 18. 22:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Ha priviben elküldenéd, megköszönném! :)
2013. jan. 19. 13:57
 7/16 anonim ***** válasza:
A VIPpel pl. az a baj, hogy mindig foglalt. Az én férjem ott orvos (elég nagy lett volna a protekció), de mégsem tudtam bekerülni, mert épp aznap feküdt be egy másik anyuka.
2013. jan. 19. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez azért érdekes mert sok VIP szoba van , én úgy szültem hogy a folyosón is vajúdtak de VIP szoba lett volna.
2013. jan. 20. 00:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam, egy sem volt szabad, ráadásul mindegyikben külföldi hallgatók feküdtek. Azt mondták, ez általános - mármint az, hogy foglaltak. (májusban volt) Két ilyen szoba van amúgy.
2013. jan. 20. 09:14
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Most szült barátnőm csütörtökön, még nem akartuk zavarni, de majd ha eljön az idő meglátogatjuk Őket és majd remélem Ő is mesél, neki elvileg nem volt se orvosa se szülésznője...

Egyébként a szülésznőt biztosan fel fogom keresni, és beszélek vele is!

2013. jan. 20. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!