Debreceni Klinikán bejöhet apuka a szülésnél? Mit kell tenni ahhoz, hogy 2 ágyasba kerüljek?
Sosem szültem még, és fogalmam sincs, hogy hogy mennek a dolgok, azt se tudom, hogy ha apuka bent akar lenni akkor azért fizetni kell?
Vagy pl. milyen lehetőségek vannak a szülésre? Mármint vízben szűlés, ülve szülés stb... és ezekért külön kell fizetni?
Lehet butaságot kérdezek, de tényleg fogalmam sincs! :D
Apukával szeretnénk szülni, és lehetőleg 2 vagy 1 ágyasba kerülni...
Azt tudom, hogy az egy ágyas fizetős, de a 2?
Hozzátenném, hogy 2x feküdtem bent vetélés miatt, és komolyan mondom a 2. emelet az valami fertő... és nem szeretnék olyan szobába kerülni, ahol van vagy 4-5 kismama és nem tudnak hozzám bejönni látogatni, meg én se tudnék esetleg az ő látogatóiktól öltözni, szoptatni...stb..
Nem tudom, hogy a kismamák hova kerülnek és hogy ott milyenek a körülmények, de ha csak egy fokkal jobb, mint ahol én voltam, az már jó lenne.. :)
Régebbi kérdésben elég részletesen leírják, főleg a 16-os.ű
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Igen ezt már én is megtaláltam :D
De engem a külön szobák érdekelnek! Meg az, hogy vajúdásnál és végestelen végig az első perctől ahogy beteszem a lábam a kórházba velem lehet apuka?
Nagyon fontos lenne...
Már csak azért érdekel a külön szoba, mert tudom, hogy hogy néz ki a többi sajnos...
Ha szülésznőm lesz akkor nem kerülök többágyasba?
a linkelt kérdés 16os válaszolója vagyok
Amikor Én szültem még közös elfüggönyözött vajúdó volt már az új ,de ép akkor költöztek,de akkor is végig bent volt a férjem.
ha van hely akkor 2x2 ágyasba raknak közös fürdőszoba ,ez egész tűrhető
én a terhes patologián feküdtem az elsőn ez nagyon hasonló a 2 .emelethez ,annyiban rosszabb hogy forgalmasabb ,koszosabb 5x annyira kb . ( nem volt hely lent és ott voltam megfigyelésen ,nagy pocakkal , azok között akik feltáró műtétre vártak ) no comment.
A szülésznőt javaslom,de ha van hely akkor amúgy is 2 ágyasba tesznek.
Én a 8 ágyas mellet voltam nem sokkal ,oda olyanok kerültek akik nem tudtak beilleszkedni. Volt hogy az éjszaka közepén ott rivalt a rokonság ,meg loptak.
Kérdezz bátran privátban is.
Ja és írtam is hogy van azóta valami spéci egyágyas vajúdó káddal,biztos fizetős ,de én azt választanám.
Azt tudom hogy a VIP szoba 10 000 Ft / nap volt , ha a férj is ott aludt akkor 15 000 . Egészségpénztárra elszámolható . Én nem tudtam volna megfizetni 7 napot....
Mai eszemmel ,egyágyasban vajjúdnék és ha nem kapok 2 ágyast szülés után max akkor kérném át magam VIPbe.
Adok egy nevet ( szülésznő) ha gondolod.Felhívod, bemész ,körbe vezet minden kötelezettség nélkül és megbeszélitek a lehetőségeket.
Köszönöm a válaszokat! Most szült barátnőm csütörtökön, még nem akartuk zavarni, de majd ha eljön az idő meglátogatjuk Őket és majd remélem Ő is mesél, neki elvileg nem volt se orvosa se szülésznője...
Egyébként a szülésznőt biztosan fel fogom keresni, és beszélek vele is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!