Mindenki ennyire éhes volt a szülés közeledtével?
hivatalosan holnap utánra vagyok kiirva, de 2 napja folyamatosan eszek. olyan éhes vagyok hogy egy farkast fel bírnék falni :-)
Ti hogy voltatok ezzel?
Nem híztam eddig csak 10kg-t.
:)
Én szülés napjàn amikor bementem a korhàzba hatalmas fàjàsokkal,addig nem voltam hajlando felmeni a szülöszobàra,mig a büfébe nem vettem meg egy baconos szendvicset.Nagyon nehezen fàjàsok közt,de lenyomtam:)
Egyél ha jol esik!
Egyél:-)
Én szülés után voltam nagyon éhes, alig vártam a reggelit. Kértem is férjemtől kaját, utána már hajnali 4-kor ettem.-)))
Én az utolsó 2 hétben alig ettem, a férjemtől végig azt hallgattam, hogy nem lesz erőm a szülésre. De tényleg egy macska is többet evett tőlem, így le is ment 2 kg a 12-ből, pedig előtte végig rengeteget ettem, de a végén nagyon keservesen gyűrtem le pár falatot.
Szülés napján reggel ettem 1 szelet vajas kenyeret. Közben megkívántam az almás pitét, megcsináltam, de már csak másnap a férjem vitt a kórházba nekem belőle. Úgyhogy a szülést azzal a reggeli szelet kenyérrel bonyolítottam le éjjel fél 11-kor.:)
Viszont én szülés után nem voltam éhes, csak nagyon szomjas. Még fenn az őrzőben lecsúszott a 2literes ásványvíz, de pisit mégsem bírtam a nővérkének produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!